Melos90 Bir türlü isme karar veremiyorum hastane çıkışı falan yaptıracağım ancak yok yani isim koyamicam sanki bebeğe aklıma gelenler var sonra kulağıma kaba geliyo vazgeçiyorm şöyle anlamı güzel isimler var mı öneriler yeni modern isimlerden 🤗🤷
Kubra_elif_ahmet Melos90 Hüma koyduk biz 😍hesna, Hafsa, Alin, duru, belis… Bunlarda beğendiğim diğer isimler
Tugce3441 Melos90 Meyra : parıldayan ışık Belda: asil ve soylu Minel: cennetteki inci tanesi Şimal:kuzey Duha :kuşluk vakti olarak ifade edilmektedir. Rozelın: duru berrak Elizan : uzaktan duyulan ezan sesi Minel : cennetteki inci tanesi Aden : cennet bahçesi Laren : temiz ıyı huylu Elisa : cennett kapısında bekleyen melek
Feyzaerturk Melos90 Yüsra, kolaylık bolluk bereket Nisa, Hayırlı kadın Zeynep, babasının kıymetlisi Kuranda geçiyor anlamı uygun koyulması uygun isimler bizde arada kaldık ve Nisayı seçtik en son 🌸🌸🌸
Neseeli Melos90 Nehir Asya Bahar Sıla Damla Hande Bunlar benim listemdeki isimlerdi ben Nehir koyacağım kızımın ismini .. ☺️
Serife_1503 Ben Meva koyacağım Rabbim nasip ederse 🌸 Anlamı; Salih amel işleyen kişilerin, Allah yolunda şehit olanların ve mümin kulların barınağı olan bir cennettir. Meva cenneti huzuru temsil eder.
Niss1 Melos90 Liya : Sabrın en güzel hali eğer iki isim düşünürsen Asel Liya koyabilirsin bence ben çok beğeniyorum bebeğim kız olsaydı kesin koyucaktım bu ismi 😊