• Doğum
  • Çarşamba sezaryen olacaklar toplanalım 🤭

Masalannesiy çarşamba değil ama önümüzdeki haftalarda sanırım 🤦🏻‍♀️ Aslında korkum yoktu ama dikişler vs derken 40 dk civarı sürüyormuş sanırım ben daha kısa zannediyordum ruhum daralır benim beklemekten sanırım zaman nasıl geçer ki orada acaba? Bi de bebek çıkması için göğüse de çok baskı uygulanıyormuş nefes kesercesine..Sakinleştirici vs yaparlar mı ki

Caglasss34 Ya aslında doğuma eşimi almış olsalar ben o kadar korkmazdım sohbet muhabbet eşliğinde belki geçerdi..E şimdi 40 dakika kim benimle sohbet edecek düşündükçe gerçekten çok zor belden aşağı uyuşturulmuş şekilde 40 dakika yatmak ruhu daralır insanın

Masalannesiy perşembe sabah 10 da yatış yapilicak benimde korku heyecan hepsini bir arada yaşıyorum şuan genelmi spinalmı düşünüyosunuzz

seymaa4 bir perşembe sabah 9 yatısta benden 🙈 ilk gebelik ve inanılmaz heyecannn var 🥰 sağlıcakla kavuşalım inşallah yavrularımıza korku stres heyecan mutluluk duygusallık hepsi bir arada 🙈

Bsr_5837 aynen bende öyleee amiin inşallah rabbim hayirli doğumlar versin sağlıklıca kavuşalım yavrularımıza 🤲🏻❤️

Eslem_1 hiç endişe etmeyin ☺ zaten yaşadığımız o duygularla zaman çabuk geçecektir. Bebisler iyi olsun bekleriz bi 40 dk 🥰

Masalannesiy aslında sorun beklemek vs de değil sakin olsam 2 saatte beklerim problem değil hastane ortamlarında ben pek duramıyorum nedense psikolojik olarak etkileniyorum dışarıda böyle bir sorunum yok ama 😊 belki doktoruma söylerim heyecan yaparsam sakinleştirici yaparlar