Evet heyecanlar ne durumda 😅 Nasipse çarşamba sabah 07:30 yatış var
Çarşamba sezaryen olacaklar toplanalım 🤭
Masalannesiy çarşamba değil ama önümüzdeki haftalarda sanırım 🤦🏻♀️ Aslında korkum yoktu ama dikişler vs derken 40 dk civarı sürüyormuş sanırım ben daha kısa zannediyordum ruhum daralır benim beklemekten sanırım zaman nasıl geçer ki orada acaba? Bi de bebek çıkması için göğüse de çok baskı uygulanıyormuş nefes kesercesine..Sakinleştirici vs yaparlar mı ki
Eslem_1 bende cuma olucam aynı korkularım var düşünüyorum
Caglasss34 Ya aslında doğuma eşimi almış olsalar ben o kadar korkmazdım sohbet muhabbet eşliğinde belki geçerdi..E şimdi 40 dakika kim benimle sohbet edecek düşündükçe gerçekten çok zor belden aşağı uyuşturulmuş şekilde 40 dakika yatmak ruhu daralır insanın
Masalannesiy bende Çarşamba olabilirim kontrolm var o gün alabilir belki korkuyorm açıkçası
Masalannesiy kaç haftalikken alicak canım
Masalannesiy bende çarşamba sezeryan olcaam çok heyecanlıyımm saatler kaldıııı şaka gibi geliyor 🙈🙈
Masalannesiy perşembe sabah 10 da yatış yapilicak benimde korku heyecan hepsini bir arada yaşıyorum şuan genelmi spinalmı düşünüyosunuzz
Cuma günü benimde yatışım var spinal sezeryan 37+3 olucaz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza ❤️
Masalannesiy bende Çarşamba gunu sezeryan olacağım heyecan korku merak garip hisler içindeyim
Eslem_1 hiç endişe etmeyin ☺ zaten yaşadığımız o duygularla zaman çabuk geçecektir. Bebisler iyi olsun bekleriz bi 40 dk 🥰
Bsr_5837 heyecandan uyuyamıyorum 2 gündür 🤭🤭
Masalannesiy aslında sorun beklemek vs de değil sakin olsam 2 saatte beklerim problem değil hastane ortamlarında ben pek duramıyorum nedense psikolojik olarak etkileniyorum dışarıda böyle bir sorunum yok ama 😊 belki doktoruma söylerim heyecan yaparsam sakinleştirici yaparlar
Aslicikk benimde 37+3de gelecek nasipse 🥰
Masalannesiy canım nasıl geçti doğumun