Merhaba arkadaşlar, bugünle birlikte üç gündür çamaşırım ıslanıyordu, artık suyum mu geliyor diye endişelenmeye başlayıp tuzla devletin yolunu tuttum, doğumhanedeki doktorun tavrıyla şoka uğradım, ben mi abartıyorum anlayamadım. Bir de siz dinleyin. Normalde aylardır tuzla devlette takipliyim ama doktorumun tayini çıktığı için ve de tuzlada randevu denk düşmediği için son iki kontrolümde kartal şehir hastanesine gitmiştim. Neyse doktor ultrasonda bakarken doğumu nerede düşünüyorsun diye sorunca burada düşünüyorum çoğu kontrolüm buradaydı ama randevu bulamadım diye kartala gitmek zorunda kaldım son bir aydır dedim. Öyle olmaz kartala gittiysen kartala devam edecektin, doğuma da oraya gidersin diye terslemeye başladı. Ben darıcada oturduğumu ve tuzlanın bana daha yakın olduğunu belirttim kartala yetişemem belki de diye ekledim. Yok yok ilk doğumun hemen doğurmazsın kartala git dedi neyse nasip diyip sustum. Sonra alttan muayene etti ben hala suyumla ilgili bişey söyleyecek, normalde su geliyor mu diye yapılan testten yapacak diye beklerken bu akıntı diyip kesip attı. Tamam ama renksiz kokusuz ve sürekli geliyor günde 3 defa çamaşır değiştiriyorum bildiğiniz su gibi diyorum ama kadın anlamak istemiyor. İnatla o su değil diye geçiştirdi halbuki o testi yapmak 5 saniyesini alacaktı. Nstye git dedi, nst çektirirken karnım kasılmaya başlayınca kağıda baktım zikzaklar çıldırmış gibiydiler hemşire geldi sancın var hissetmiyor musun dedi. Nst bitince doktor ilgilenir bu sefer sandım, evet ya sancın var doğum zamanın gelmiş git doğum yapacağın hastaneye diyip kovdu beni. Sancısı var dediğin insanı nasıl yollayabiliyor bir doktor anlayamıyorum? Doktor seçme hakkını duymuştum ama hasta seçen doktoru hiç duymamıştım bu da bir ilk oldu. Defalarca tuzla acile gitmiş olmama rağmen ilk defa böyle bişey yaşadım. Ben mi haksızım ya da abartıyorum? Nst kağıdımı da aşağı bırakıyorum görmeniz için.
https://imgyukle.com/i/VLWEMt