Mutluanne0 Kızlar bir videoda gördüm evde gebelik testi yapıyordu. İdrarı bir kaba alıp içine bı çay kaşığı çamaşır suyu döküyorlar ve köpürürse hamilesiniz diyordu. Bende çok meraklıyım hmn yaptım ve köpürdü. Adetime 12 gün var sizce doğru olabilir mi. 🙏🏻
Defnearim Mutluanne0 Bende sizin gibi meraklıydım çamaşır suyu beyaz sirke diş macunu hepsini yaptım ama açıkcası ne görmek istiyorsam ona yorumladım adet tarihinize 2 3 gün kala vücudunuzda değişiklikler fark ederseniz onlar daha sağlıklı sonuçlar verir bence Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Tugcek33 Mutluanne0 şuan kan bile verseniz gebelik çıkmaz. Domestosla hiç çıkmaz önce kana karışır gebelik ki şuan yeni oluşuyordur bebek.
Unlukacar Mutluanne0 canım 12 günlük gebelik kanda çıkmazken çamaşır suyu testinde nasıl çıksın aklını böyle testlerle bulandırma Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏🏼
Mutluanne0 Halime90 Bende pek sanmıyorum ama bu ay hissediyorum sanki bu ay olcak gibi inşallah yanilmam.
Halime90 Se19 İlginç normalde adete 3 gün kala bile testte çıkmıyor kanda bir şey diyemem görünebilir
Se19 Mutluanne0 3 mayıs adet bitiş ve ilişki, 16 mayısta da çift çizgi. Ertesi gün de dediğim gibi değer 45, 3gün sonra değer 249 veya 279 du
Se19 Tugcek33 niye? İlişkiden sonraki 6-7 gün içinde erken gebelik testlerinin sonuç verdiği söylenir hep
esena13 Mutluanne0 adete 12 gün varken daha yumurta döllenip rahme yerleşmemiştir maalesef. Rahme yerleşmeden de hamilelik olup olmadığı hiçbir yerde belli olmaz. 6 gün daha bekleyip erken gebelik testi yapabilirsin veya kan verirsin o zaman belli olur