GgKk654 @imzabirannee olumsuz olursanız olumsuz olur pozitif düşünün. Herkesin doğumu bir olmaz. Kulağınızı kötü yorum ve doğum hikayelerine kapatın 😊
Sedagoktug34 Kızlar adatıpa gidiyorum şeker yüklemesi mecbur mu bizden onay istiyorlar diye biliyorum benim doktorum illede olucak diyor ve bütün sonuçlarım güzel
imzabirannee Sedagoktug34 mecbur değil ben yaptırdım ama devlet hastanesinde. Testler de ekstra pahalli çünkü 🤦♀️
Sedagoktug34 imzabirannee bende öyle biliyorum ama beni mecbur bıraktı doktorum memnun kalmadım sanırım degistircem
Melekprenses Sedagoktug34 ben meryem kumbaşlıya gidiyorum ben tavsiye ediyorum ama siz bilirsiniz dedi mecbur değil tabiki benim suyum fazla çıktığı için yaptırdım. Önceki hamileliklerimde yaotırmamıştım.
imzabirannee ikicocukmeselesi 8 binden iyidir diyorm şükür mu etsek napsak 😥😥😥🤦♀️🤦♀️🤦♀️ doğurmadan icim daraldi
Sedagoktug34 Melekprenses hamiyet hanıma gidiyordum bende ama Meryem hanıma gecicem çünkü bana bu haftalarda gerekli dedi ihtiyaç olsa hiç düşünmem yaptırırdim ama gerekli bir durumum yok
Melekprenses Sedagoktug34 kesinlikle meryem hanımı tavsiye ederim çok yoğun değilse hasta olarak muhabbet şeklinde gidiyor kontroller.
imzabirannee Sedagoktug34 hamiyet hanıma da gitmiştim oda çok ayrıntılı konuşuyor bilgi veriyor ama en çok meryem hanimi iyi diyorlar burda da bende gitmek istedim ama suan 34 haftaligim deniz hanimda iyi yalnız çok despot bilemedim bu saatten sonra değiştirmek ne kadar mantıklı benim için.
Sedagoktug34 imzabirannee evt ayrıntılı anlatıyor ama bikere bnm güvenim sarsıldı malesef bnm haftam 25 hala şansım var diye düşünüyorum 🙃
imzabirannee Sedagoktug34 1 kere annemle gittim almadı. Sadece Eşler dedi . Ona sinir olmuştum bende annemde görmek istiyordu 1 kişi vardı sonuçta yanımda. Bence sizin hala şansınız var meryem hanıma geçin. Ona da randevu bulamadım birkaç sefer iyi bir doktor ve genelde dolu
Sedagoktug34 imzabirannee evet kesinlikle karar verdim bütün enerjimi çekti çünkü bn onda doguramam 🙃
Sedagoktug34 imzabirannee bende randevu bulamıyorm aciliyetim de var tek sabit doktor olsun istiyorum
imzabirannee Sedagoktug34 burda bazı illerde gördüm doğum 6 bin 8 bin 10 bin ama içinde kuaförü oda süslemesi vs var paket halinde . Adatip da sordum ekstra birsey var mi yok dediler sadece doğum
imzabirannee Sedagoktug34 benim doktorum sa izne ayrılmış meryem hanıma gideyim dedim ama doluymuş ve 1 2 sefer de gitmek istediğim de hep dolu diyorlar onda da sıra bulmak zor devlet gibi sanki
Sedagoktug34 imzabirannee keşke olsaydı ya malesef burda hastane de kısıtlı bende alışamadım Medar nasıl acaba bilen varmıdır