Esilam4321 Evet ben malesef devlette yaptım leş birsey ebeler olarak .Yaşlı kesimi eziyet ediyor bildiğin istediğin kadar ortam değişsin kafa aynı kafa .Doktorları cok iyiydi şimdi hepsi özele kaymış Benşm doğumuma Hamiyet girmişti denk gelmişti sezaryanda şükürler olsun 2 saat sürdü ameliyatım cok güzel atlattık Allah’ın izniyle .Ama gürci bir ebe vardı hakkımı helal etmiyorum .Kulak tıkamak tıkmamak degil devlete gidiyorsan herşeye karşı kendini hazırlaman lazım hersey güllük çiçek bahçesi olmuyor malsef .Hemen doğurup cıkanda vardı Allahım nasıl nasip ettiyse oyle oluyor yani .Ben mecburu gittim Aslıhan kal kaymazs çıkmıştım devlette 38 haftada aşırı su fazlalıgı diyip aşırı ilgilenip beni riskliye yönlendirdi ,sevilay 37 haftaya kadar gitmiştim ilgisiz igrenc doktor ilgisizliğinden nefret ettim hamilelik basından beri tansiyon sorunum varmış birkere bile ölçmesini icin tansiyon umrunda olmadığı icin hicbirsey bildiğin iki ismi duyulmuş para icin 5- 10 Dk giriyor odaya geçiyor başka birsey yaptığı yok .Gerçekten uçurdular ve fiyatlar artmaya başlıyor bundan 5-6 sonra illaki yine zam koyarlar ben doğrana kadar 10 bin olur belli ki 😂.Zaten ben yine risklide takip edilcem yoğun bakım süresi olmustu doğum sonrası plesanta yapısıklıgı vs anlaşıldı doğum da bakalım .Hayırlısı olsun ama devlete gideceksen yada ozelede gitsen herseye hazırlıklı olmakta yarar var .Yoksaen ufak birseyde psıkolejik çöküntü yasarsın inan oyle olunca doğumda insan kaldıramıyor zor oluyor .