Mineeeg 3 gündür ishalin var ve bir türlü geçmiyor. Doktor probiyotik verdi ona başladım. Bol su içiyorum ama çıkarken yine su olarak çıkıyor. Bu durumdan aşırı derecede rahatsızım. Sizler neler yapıyorsunuz? Yaşayıp kolay bir şekilde kurtulan var mı?
NrcnGltkn Mineeeg lac haftlksn bilmiorm canım da bnm bebegm 3 aylıkken öyle olmuştum üç gün sürdü ama patates ve muz yiyince hemen kesildi valla
Ellyy Mineeeg Ben 25 gündür ishalim.38. Haftaya yeni girdim. Doktorum ilaclarin hepsini kes bi bakalım dedi. Demir ilacındanmıs. Farklı bir demir ilacı yazacak.
Deletedmom7373700 Mineeeg salgın varmış maalesef. 4 gün çektim serumla zor kendime geldim. Bol su tüketmek lazım vücut aşırı sıvı kaybediyor
Mineeeg NrcnGltkn 33 haftalığım. Muz, patates haşlaması, şeftali hepsini yedim yok işe yaramadı. Yoğurt da yiyorum ama o da ishal mi kabız mı yapıyor ondan da emin olamadım
NrcnGltkn Mineeeg yoğurt kiminde ishal yapar onu kesin siz olmadı bnde 34 haftalıgm şuan ama türk kahvesi iceblriosnZ günde bi tane için sade sodaya limon sıkarakta iceblrnsz
Mineeeg NrcnGltkn Türk kahvesiyle sodayı hiç denemiştim. Bir de onları deneyeyim. Mahvetti beni gerçekten halsiz de düşürüyor. Bebeğime zarar vermesinden korkuyorum
Mineeeg Ellyy demir ilacını 1 haftalık kes dedi bana ama onu zaten ben birkaç haftadır bulantım olduğu için kullanmiyordum
Nsdpg Bende de aynı sorun var ne yaptıysam gecmedi ama kahve üstüne limon sıkıp yutuyorum anında kesiyor
Mineeeg Deletedmom7373700 serum da takıldı yine aynı. Nasıl bir şey anlamadım. Ömrümde karşılaşmadım böylesiyle.
Mineeeg Ellyy kullandığım çok ilaç yok aslinda olanları da bulantı ve kusmadan dolayı kesmiştim, neden böyle oluyor bir türlü anlayamadım
Deletedmom7373700 Mineeeg evet çok berbattı. Bende serum yememe rağmen 2 gün daha devam etti. Bir çay kaşığı Türk kahvesi yarım çay bardağından biraz az su üstüne 2-3 limon tuzu atıp tuzlar eriyince iç hepsini. Anında kesiyor. En son öyle yaptım bende ancak kesildi
zamaneannesi80 Mineeeg ah dünden beri bende öyleyim bugün çok gördüm böyle post.. salgın var diyorlar.. dün kan ilacımdan sanıyordum daha önce de yapmıştı çünkü bırakınca hemen kesilmişti ama bu defa kesilmeyince doktora gittim reflör verdi. Patates haşlaması muz yoğurt önerdi.. geçmezse tekrar gel dedi