• Gebelik
  • Bebeği ileriden giden ama vaktinde doğuran var mı?

Merhaba arkadaslar bebeğim hem iri bir bebek hemde tek böbreği çalışmıyor. Böbrek genişlemesi var. Bu yüzden kendisi 2 hafta karnı çevresi 3 hafta erken gidiyor. Sizce vaktinde mi doğum olur yoksa bebeğe göremi olur. Fikirlerinizi tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Bende surda bekleyim bel çevresi biz de 1 hafta öndeyiz bende meraktayimmm

umran__ bizde 2hafta önde ilerliyoruz sizdeki gibi böbrek genişlemeside var ama böbreği çalışmıyor falan demedi doktorum çarşamba günü 37+5te sezeryan olcam

umran__ ultrasonda yanilma oldu bizde 3 kilo demisti doktorum. Haftasini bekleseydi 6 kilo dogar demisti hatta.

Mercan28 çok geçmiş olsun bizde teşhis kondu dr kolay kolay inmez dedi belkide anormal bir genişleme bilemiyorum çalışmadığı aşikar dedi doğduktan sonra sorun çıkarmazsa çalışmayan atıl bir organ olarak kalacak eğer sorun çıkarırsada ameliyat olup alınacak. Peki size dr böbreğinden dolayımı sezaryen dedi acaba yoksa başka bi sebebten mi

umran__ yok kordon dolanık boynuna normal riskli dedi gelişimide önde olduğu için sorun olmaz dedi bakalım hayırlısıyla inşallah

Mercan28 anladım canım hem böbrek hemde iri bir bebek kendini sezaryene hazırlayabilirsin dedi de normal doğuma çok konsantreydim bakalım daha belli değilde hayırlısı olsun hepimiz için🙏🏻

umran__ 27 hafta adetime göre ama böbrek genişlemesine bağlı diyor 30 haftalık görünüyor ultrson da iri bebek canım

umran__ yok ben sezeryan istemistim sezeryan oldu ama keske normal yapsaydim vucudum yatkındı 🤦🏻‍♀️

HavvaNur42onrn benimde öyleydi en son karın çevresiyle 3 hafta önden gidiyor kendisi 2 hafta önden gidiyor bakalım Cumartesi dr a gidicem son durumumuzu görücem çok merak ediyorum. Bebeklerimiz sağlıkla doğsunlar inşallah 🙏🏻

Dilara95 nasip kısmet üzülme hayırlısı buymuş 🙏🏻Sancınız mı gelmişti. Beklemedi dediniz ya onu anlamaya çalışıyorum. Eşim şehir dışına çıkacak 10 gün sonra onsuz doğum yapma riskimi kestirmeye çalışıyorum aslında o yüzden bu kadar soruyorum.