Merhaba arkadaslar bebeğim hem iri bir bebek hemde tek böbreği çalışmıyor. Böbrek genişlemesi var. Bu yüzden kendisi 2 hafta karnı çevresi 3 hafta erken gidiyor. Sizce vaktinde mi doğum olur yoksa bebeğe göremi olur. Fikirlerinizi tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Bebeği ileriden giden ama vaktinde doğuran var mı?
umran__ benim oglum 37+1 de 4 kilo dogdu. Beklemedi haftasini.
Bende surda bekleyim bel çevresi biz de 1 hafta öndeyiz bende meraktayimmm
Pcoslubiranne kaç hafta öndeydi acaba
umran__ ultrasonda yanilma oldu bizde 3 kilo demisti doktorum. Haftasini bekleseydi 6 kilo dogar demisti hatta.
Mercan28 çok geçmiş olsun bizde teşhis kondu dr kolay kolay inmez dedi belkide anormal bir genişleme bilemiyorum çalışmadığı aşikar dedi doğduktan sonra sorun çıkarmazsa çalışmayan atıl bir organ olarak kalacak eğer sorun çıkarırsada ameliyat olup alınacak. Peki size dr böbreğinden dolayımı sezaryen dedi acaba yoksa başka bi sebebten mi
umran__ aynı problem bende de var canim kistik yapılar mı var böbreğin de
HavvaNur42onrn dr kist demedi. İdrar süzmüyo boğum boğum duruyorlar orda öyle şiş bir şekilde organın her yeri
umran__ kaç haftaliksiniz şuan
HavvaNur42onrn tam 29. Haftadayız
HavvaNur42onrn siz kaçıncı haftadasınız
umran__ 27 hafta adetime göre ama böbrek genişlemesine bağlı diyor 30 haftalık görünüyor ultrson da iri bebek canım
HavvaNur42onrn benimde öyleydi en son karın çevresiyle 3 hafta önden gidiyor kendisi 2 hafta önden gidiyor bakalım Cumartesi dr a gidicem son durumumuzu görücem çok merak ediyorum. Bebeklerimiz sağlıkla doğsunlar inşallah 🙏🏻