Adana0001 AyFa1608 bende de pcos var doktor verdi canım herkesin dozu farklı oluyor mesela çoğu kişi 5 gün kullanıyor ben 8 gün kullandım bitince boyutlarına baktı çatlatma verdi
AyFa1608 Adana0001 anladım canım bu ay yumurtlama gününü falan değerlendirdim adetim 2 gün geçti ama pcos olunca hep düzensiz öyle olunca umutlanmak da istemiyorum bu ay tutmazsa doktora bi danışayım 😐
Btl_0909 Adana0001 2 ay kullandım 2 ayda 2 yumurtam gelişti ilk ay 18-23mm 2. Ay 20-20mm ama tutmadı bu ay femara aldım yarın kontrolüm var canım
Ozlemsarap Btl_0909 doktorum ne derse harfiyen yaptım iğne saati ilişki saati hepsine uyduk tek yumurta gelisti ama sağlıklı oldu çok şükür bi de femara klomenden daha etkili olduğunu söylemişti doktor umarım işe yarar canim
Ozlemsarap Ozlemm016 benim bi tane 21 mm bi tanede daha küçük gelisti 10 mm bitane sağlıklı olması yeter demisti
Ozlemsarap Adana0001 biri büyük biri küçük 2 tane gelsti ama 1 tane büyük sağlıklı olması yeter demişti ve yetti de 😇
Sulekaraca Adana0001 bende klomen kulladım ve çatlatma iğnesi ilişkinin sabahı ağrı oldu ara sıra hala oluyor 3. Gün bugün 14. Günde test yap dedi doktorum birde 2 günde bir ilişki önerdi inşAllah olur 🥹❤️
3bebeli1kedili 3 yumurtam gelişmişti 5 Mart’ta çatlatma iğnesi oldum 16sında idrar testi yaptım pozitif çıktı 21 inde kan verdim 780 değer görüldü şuan üçüz gebeliğim var 17 haftalık ☺️ ilk klomen+çatlatma iğnesiyle gebeliğim oldu Allah’a şükür 💕
haticeu54 Adana0001 benim 3 yumurtam gelişmişti klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım 13 haftalık olduk
YeniGebe96 Ozlemsarap kacinci hafta ogrendiniz cinsiyeti ben 12 oldum cuma gnu kontroljm vat insallah ogrenirim bende :)