Adana0001 Evet kızlar iki yumurtası gelişip klomen + çatlatma ile hamile kalan var mı biraz umutlara ihtiyacım var bugün iğnenin 5. Günü 😌
YeniGebe96 Adana0001 merhaba ben kaldim 5 gun klomen sonrasinda catlatma ignesi ve 36 saat sinra iliski. Suan 11 haftalik gebeyim
bv187 Adana0001 benim ilk ay klomenle bir yumurta gelişti ikinci ay letrol kullandım onunla iki yumurtam gelişti şimdi bekliyorum bakalım ya nasip 🤲🏻 Şurda bekliyim benimde iğnemin 10. Günü bana da umut olsun
Sulekaraca Adana0001 bende klomen kulladım ve çatlatma iğnesi ilişkinin sabahı ağrı oldu ara sıra hala oluyor 3. Gün bugün 14. Günde test yap dedi doktorum birde 2 günde bir ilişki önerdi inşAllah olur 🥹❤️
Adana0001 YeniGebe96 Allah’ım bağışlasın inşallah sağlıkla gelsin 🤲🏻🤲🏻 darısı bana inşallah çok heyecanlıyım catlamanin kaçıncı gününde öğrendin peki her hangi bir belirti var mıydı 😌😇
AyFa1608 YeniGebe96 canım bu klomeni çatlatma iğnesini falan doktorun mu vermesi lazım bende pcos var mesela istesem kullanabilir miyim
YeniGebe96 Adana0001 amin insAllah rabbim sanada nasip eder. Birde ben iliskiden once esime soguk dus ve sert bi kahve icirdim. Bu sperm kalitesi icin cok iyimis. Benim hic belirtim olmadi hatta bu ayda olmaz dedim cnku ikinci denememdi. Adetime 4 gun kala erken testle ogrendim
Ozlemsarap Bende klomen değilde klomenin kancası femara kullandım ilk denemede hamile kaldım femara kullandım 5 gün sonra ovitrelle catlamatma iğnesi şua 27+5 haftalık olduk bile😇
Btl_0909 Ozlemsarap canım benimde klomen 2 kez olumsuz bu ay da femara kullandım yarın kontrolüm var ilk aydan mı tuttu dikkat ettiğin şeyler oldu mu
Ozlemsarap Ozlemm016 benim bi tane 21 mm bi tanede daha küçük gelisti 10 mm bitane sağlıklı olması yeter demisti
Adana0001 YeniGebe96 inşallah her şeyi yaptım elimden gelen takdir Allah’ın artık nasip eder inşallah rabbim 🤲🏻😌
Ozlemsarap Adana0001 biri büyük biri küçük 2 tane gelsti ama 1 tane büyük sağlıklı olması yeter demişti ve yetti de 😇
Ozlemsarap Btl_0909 doktorum ne derse harfiyen yaptım iğne saati ilişki saati hepsine uyduk tek yumurta gelisti ama sağlıklı oldu çok şükür bi de femara klomenden daha etkili olduğunu söylemişti doktor umarım işe yarar canim
Btl_0909 Adana0001 2 ay kullandım 2 ayda 2 yumurtam gelişti ilk ay 18-23mm 2. Ay 20-20mm ama tutmadı bu ay femara aldım yarın kontrolüm var canım
Adana0001 AyFa1608 bende de pcos var doktor verdi canım herkesin dozu farklı oluyor mesela çoğu kişi 5 gün kullanıyor ben 8 gün kullandım bitince boyutlarına baktı çatlatma verdi