tomrisinannesii yusra-60 https://imgyukle.com/i/VNDeqQ bunu ben yaptım canım tam olarak son hali değil ama dışarıdaki fiyatlar uçuyordu bende lohusa setiyle beraber bi iki saatte yaparım diyip yaptım😂
Hifu16 tomrisinannesii malzemeleri nerden aldiniz bende böyle sade bir şey istiyorum sordum 500 TL dedi bir yer gözlerim açıldı yeminle😅
vesilece Nazli22 yok canım güvenle alabilirsiniz 🥰🥰 çok beğendim sadece bayan çok yoğun o yüzden 3 hafta sürdü gelmesi
Kaya13 yusra-60 Trendyol kapbirhediye sayfasından yaptırdım Instagram da da aynı isimle sayfaları var 65 TL idi 15 te kargo 80 e geldi üstelik bebeklerim ikiz olduğu için iki isim yazıldı ek ücret almadılar resim nasıl yükleniyor bilmiyorum
tomrisinannesii Hifu16 canım tuhafiye ve hobi marketlerden aldım aslında internettede vardır. Ben Eskişehirdeydim ordan topladım ne varsa😂 üzerine lohusa terlik tacı bile yaptım hızımı alamayıp 😂 60 TL tuttu oda mesela internette uçuyor hazırlarının fiyatı
Hifu16 tomrisinannesii ay benim burda yokki öyle yer bı bakmam lazım bı tane tuhafiye var ordada varsa😅
Deletedmom52620 zamaneannesi80 kapı süsünü kendiniz yapacaktınız bitirdiniz mi acaba bende kendim yapmaya karar verdim amaaa makromemi aşırı kararsızım