yusra-60 Kızlar kapı süsünüzü paylaşabilir misiniz ve fiyatlarını da .. nereden yaptırdığınızı da söylerseniz çok sevinirim .. şöyle uygun yapan bi yer arıyorum .
miraninannesii yusra-60 bende burda bekliyim canım instgramda nereye baksam 300 den başlıyor güvende olmuyor yaptirip memnun kalan varsa sayfaları önerirmisiniz❤️
maviananas yusra-60 instagramda mavininTükkanı diye bir sayfadan yaptırdım iki isimli bulut model 160₺
Tunahan_rumeysa16 miraninannesii pleksi adana esra mum öner sayfasından yatırmıştım ogulma suan da 100 liradan basliyo bi bakin isterseniz guzel modeller var
2Bebek1Anne yusra-60 150 tl ye arkadasıma hediye yaptırmıstım Model buydu canm üstünde yazıyor sayfası
Deletedmom52620 2Bebek1Anne ben yazdım da herhalde yoğunluktan dolayı uzun sürüyormuş terlikli modelini beğendim bende düşünüyorum çok güzel modelleri varmış.
Deletedmom52620 2Bebek1Anne şimdi yazmışta diyor çok eski fiyatlardır o 150 TL ye şimdi 250 300 civarı dedi.
cgnduru yusra-60 canım ben bu şekilde yaptırdım kapı süsü 200 isimlik kupler 5 harfe kadar 60 TL. 27 TL kargo parası birde 9 watt pil alman lazım. Ortalama hepsi 310 320falan tutuyor
2Bebek1Anne Deletedmom52620 ben yanlıs hatırlamıyosam 1 yada 2 hafta içinde teslim almıstım çok güvenilir bi sayfa ve sürekli iletişim içinde renkleri seçmek 1 saatimizi aldı
4197 yusra-60 bebek_kapi_suslerii kızlar ben instagramdan Burdan sipariş verdim parayı havale olarak gönderdim ancak dolandırıcı çıktılar siz sipariş vermeyin hatta şikayet ederseniz çok sevinirim
yusra-60 4197 ya çok üzüldüm güvenilmiyor kimseye söylediğin de iyi oldu inşallah kbaşka kimse dolandırılmaz
zamaneannesi80 yusra-60 ben bundan yapacağım. Bi kaç yere sordum 300 den az fiyat veren olmadı neredeyse bende malzemelerini sipariş verdim kargo ile 130 a gelicek. Gelince yapacam😇
yusra-60 zamaneannesi80 biliyor musun aklımdaki istediğim model tam olarak bu 🌺 bende araştırdım 280 TL fiyat verdiler .. ya bi de güven konusu var tabi . Malzemeyi nereden aldın canm? Bir de kolay mı yapımı nasıl yapacaksın ?
Deletedmom52620 zamaneannesi80 kapı süsünü kendiniz yapacaktınız bitirdiniz mi acaba bende kendim yapmaya karar verdim amaaa makromemi aşırı kararsızım