Benjaminannesi Askiletotomsu kız sen beni sor akşamları görmen lazım beni ,😭 sabahları 🐎 gibiyim akşamlari midilli 😂😂😂😂
Busraseyma Benjaminannesi doktor 38 de çatı muayenesi yapı cam demişti ama 37 de de gel dedi fakat bunlar buyudugunden oluyor diyor sayın kayınvalidem o goturmedende gidemem
Benjaminannesi Busraseyma aşkım kayınvaliden ne alaka Sebebi neymiş ya bir şey olursa sana Allah korusun keyfini mi bekleyeceksin kadının
Busraseyma Benjaminannesi bitanem hastane çok uzakta gidebilmemin imkanı yok hareketlerine sığınıp bekliyorum elimden geleni yaptım büyüyo bişey olmaz 40. Haftaya kadar doğmayacak benim torunum diyo başka bi şey demiyo
Benjaminannesi Busraseyma hasta mi ya gece gece sinirlendim ben ne alaka 40 onun demesine mi doğuyor eşin ne diyor peki
Busraseyma Benjaminannesi daha önce hiç bişi bilmediği için büyük doğru söylüyordur heralde diye düşünüyor eşim esnaf götürmek istese bile goturemiyorki
Busraseyma Benjaminannesi hareketlerini sürekli takip ediyorum pazartesi ilk isim gitmek zaten siz kaç haftaliksiniz acaba