Hazniyee Asli0611 evet beta yuksekti 9 bınlerdeydı sımdı hastaneden cıktım bebek var hareketini bıle gosterdı ama halen kesın bısey demedı doktor bekleyecem bı hafta daha allah kımsenın kucagını bos bırakmasın
Minikcennetim Asli0611 daha erken canım birde bende aralıkta boş gebelik geçirdim kürtaj oldum şimdi 9 haftalık hamileyim bende senin gibi tekrarlıycak diye çok korktum kalp atışını duyana kadar stresten öldüm üzülme burada bana da yazdılar boş gebelik çok önemli bi sorun olmadığı sürece tekrarlamıyormuş doktorları öyle söylemiş hakkında hayırlısı olsjn canım benim bu arada ben erken gitmedim doktora 7+5te gittim kalp atışını gördük
Asli0611 Minikcennetim evet benim ilk gebelikte 6+3 te kalp atışını duymuştum beklemedeyşm şuan bi kac güne özele gidip detaylı bakıcam inşallah herseye
Asli0611 SemaArin valla hiç bilmiyorum ya özelde muayene olmadım devlettekide detay vermiyor ama bir kaç gün sonra özele gidicem bekliyorum az daha gelişsn
Hazniyee Asli0611 dıs gebelık olup olmadıgını donup donmeyecegını beklıyoruz .. dus gebelıgın en sıkıntılı olan turu kornual gebelık dıye gecıyor .. sıkıntılı bı gebelık gecırıyorum anlıcagın ve bu gebelık gebel olarak %2 gorulen bı gebelık cesıtıymıs
muggleka95 Bende 5+1 de keseyi 7+1 de bebeği gördüm ve kalp atışını duydum. Üzülmeyin o endişe yiyip bitiriyor insanı. Sağlıkla gelsin 🙏
Asli0611 muggleka95 evet ya gerçekten bu endişe beni mahvetti günlerde geçmiyor ki doktora gideyim tekrar
ecenaz891 yanlıs hatırlamıyosam gebelik kesesinin 30 mm olana kadar bebek oluşumu bekleniyor , 30 u geçip oluşmazsa boş gebelik kabul ediyorlar crl 30 olmalı