HKclm Tusami kuzum insallah vardir hayirlisi ile tabiki. Bende takip ediyorum ovulasyon ile ama bu ay etmedim yine de bilebiliyorum etmesemde. Hayirlisi neyse o olsun insallah. Bende pihtilasma var o yuzden acele ediyorum ogrenmek icin
Berika8 HKclm kuruma çizgisi çok silik ve kıl gibi oluyor canım baya belirli bir kırmızı çizgi bu mutlaka kan ver veya testi tekrarla ben yeni bir bebiş olduğunu düşünüyorum 🥹
HKclm Berika8 benimde daha onceki kıl gibiydi sevmedigim bi markanin. Sonrakilerde hic boyle cikmadi negatifse negatifti ama yine de bilemeyiz tabi
sacmalamakizim HKclm Valla hiç kuruma çizgisine benzetenedim kuruma olsa beyaz renkte olur bu bildiğin pembe gibi 🤭
Htccprz HKclm fotoğraftaki teste bi iki damla su damlatın çizgi kaybolursa kuruma çizgisidir eğer kaybolmuyorsa gebeliktir. Burada okumuştum ben de bu yöntemi ama en sağlıklısı yeniden test yapın 🌸 inşallah gebeliktir ❣
HKclm kckelf123 kuzum cok merak ediyorum ama korkuyorum da 😔 testi aldim sabah ilk idrarla deniyim diyorum
HKclm Htccprz idrari damlattigimiz bolgeye mi yoksa direk cizgi uzerine mi kuzum. Insallah tessekur ederim guzel dileklerin icin
HKclm Htccprz kuzum suyu damlattim ama ayni test cizgi silinmedi. Ama bu sabah erken gebelik testi negatif 😔
Htccprz HKclm Farketmez o kısmı ya sonuçta nereye damlatirsaniz damlatın ıslanıp yok olacak kuruma çizgisiyse
Kubra1235 Canım inşallah vardır ama çok başıma geldi bu şekilde önemli olan 5 dkda çıkması sonradam çıkınca kuruma çizgisi oluyor şu damlattigimdada kaybolmadi çizgi aynı duruyordu ama yinede negatifti malesef 🥺 ama yinede sen tekrarla bakalım nasip 🥰
Mamakaralis HKclm sabaha kadar nasıl bekleyebilirsin erken genelik testi alsaydın bu sefer 🫣🫣 vallahi ben meraktan catlardım