KADER743 Tubatuubaa 68le hamile kaldım ve hala 68.70 grm doktorum tebrik ediyo surekli 😍 safra kesemde taş vardı ne çok tuz yedim yağ özelikle yasaktı bol su içtim ve hiç bı şekilde ödem olusmadi çok şükür pazartesi salı doğum olucak benim 🥰
Duruuulina Papatyaben katılıyorum ilk hamileliğimde 70 le hamile kalıp 25 kilo almıştım şimdi ikinci de dikkat ediyorum 22. Haftadayım bakalım nasıl gidecek zaten 12-13 kilo falan alanlar için çok normal bir kilo
girayinannesi Papatyaben doğurmasına daha 9 10 hafta var ve dünya kilo almış son haftalarda da alacak bunun neresi nispet kadın davul gibi şişmiş işte
2bebeannesiii minigimherseyim Erkek canım 😊 kızıma hamileyken de kilo alamadım doktor normal dedi önemli olan bebeğin kilo alması dedi yediğim içtiğim hep kızıma gitmişti sanırım yine olacak . 15 haftalık olduğundan beri hissediyorum hareketlerini .
MinikBrokoli Normalde 57 kiloydum . Yemek yemezsem 56 bile düşüyorum :) gebelikte 62 kilo oldum 7+3 ne yapcam BİLMİYORUM biri bi şey desin Lütfeeenn🤔🥴aşırı yemek yiyorum az ve sık , yemek saati hiç önemli değil gece bile midem kazılıyor
MinikBrokoli Şu tehlikeli dönemi Atlatayımda hemen pilatese başlarım , abi herkes zayıf tek ben kilo aldım gibi hissediyorum, ama inatcı yapım sayesinde yapamayacağım şey yoktur 😎
Meyra41 Papatyaben kesinlikle nispet başka birsey değil.. ego tatmini. Az çok ne değisiyor acaba herkesin bünyesi farkli önemli olan bebeklerin sağlığı
Gulsumyaman Haftadayım 59 kilo ile hamile kaldım 59-60 arası gidip geliyo ama karnım baya büyüdü mesela normalde cok rahat kilo alan biriyim herkesin bünyesi farklı bebekler iyi olsunda kac kilo alındığının hic önemi yok 😊