Baybcan Bugün 29.haftaya girdim toplam 13 kilo aldım hiç şikayetçi değilim daha fazla da olabilir :)) Çünkü doğumdan sonra çok hızlı zayifliyorsun ikinci hamileligim
minigimherseyim 2bebeannesiii cok şükür benle aynı biri ☺️ 19 haftalıgım 1 kilo aldım az aldım diye düşünüyorum ama ilerde alırız heralde bende bugün 19 oldum daha aynıyız sizinle. Kız mı erkek mi bebişiniz hareket hissediyor musunuz☺️
mommyandbabyy 36+0, en başta verme sonradan almalarla birlikte başlangıçtan itibaren 2,5 kilo almış oldum, ilk kontrolümde 67ydim şuanda 69,5 çıkıyorum
Melkee _akalin3 bende şuan 12+4 um şuan için kilo almadan ilerliyorum onun için sordum çünkü kilo almaya müsait bir bunyemde var
minigimherseyim _akalin3 19 haftalıgım 1 kilo aldım normal mi bilmiyorum heralde ilerde daha cok alırım
2bebeannesiii minigimherseyim Erkek canım 😊 kızıma hamileyken de kilo alamadım doktor normal dedi önemli olan bebeğin kilo alması dedi yediğim içtiğim hep kızıma gitmişti sanırım yine olacak . 15 haftalık olduğundan beri hissediyorum hareketlerini .