Ozge annenur ben de hemen sermemiştim ama poşetlerini çıkarıp bekletmiştim. Sorunsuz serdim güzel de kokuyordu serdiğimde
Pinar95 annenur eğer nemliyse kötü kokar ama güzelce kurutup getirdilerse bı sorun olmaz. En azından ben bı sorun yaşamıyorum. :)
Nazendehanim annenur benimki kuflendi bacım bir hafta kapalı kaldı ıslak yollamışlar ,haliyi mutlaka ser nemi gitsin boş odan varsa orda kalsın birkaç gün sonra kaldır poşeti de yirt belirli aralıklarla hava alsın
Ruyahilal annenur bilmiyorum ki sütten ağzı yanan kıvamında olduğum için ben cesaret edemem ama siz deneyecekseniz güncellersiniz son durumu olur mu 🙈😂
Ruyahilal annenur cesaret edenler pişman olmuş gibi anlıyorum yorumlarda 🙈 bence siz de etmeyin serin kuruduğundan emin olunca kaldırın ☺️
kadrfdan annenur benim de jel tabanlı halım daha dün geldi yıkamadan direk açıp serdim altının tabanı ıslak gibiydi kapalı kalsa kesin kokardı kuflenirdi muhtemelen halı yıkamacılar da hiç uyarmadı sağolsunlar😂 diğerlerini çıkarttım hemen poşetlerinden ne olur ne olmaz