annenur Deletedmom_72 havalandiramam şuan ev kalk gidelim diyor 😂 halılar yok canlarını silicem o da yağmurlar durmadı 😂 poşetini açıp toz almauacak bir odaya koyayım bari teşekkür ederim
Anaadayi Ay bu başlığı açtığın için sana çok teşekkür ederim aynı şekilde 1 gündür posetteydi bu başlığa denk geldim ve hemen açtım poşetleri 17 gün gözüküyor doğuma şok olurdum öyle bişey yaşasam beni çok büyük bi dertten kurtardın
annenur Anaadayi ahahah 😂 benim de dun geldiler ama içim içimi yedi aslind aben çıkarıp bı hakalim iyi yikamislar mi dedim ama sonra kalsın dagitmayalim demiştim iyi ki fikir almışız
Deletedmom52620 annenur koku yapar mikrop üremesi fazla oluyor poşette nemli kokuyorlar bazen içine bende verdim yeni geldi kenara koydum sermedim hem sıcak hemde temizlik kolay olsun diye bir de öyle halı parfümü sıkmışlar 2 gece bir koku saldı ki evin kokusu değişti sanki yıkamayıp parfümü doldurmuşlar halıya 😂
annenur Deletedmom52620 evet tertemiz kokuyor ben de o yüzden doğuma yakın serelim diyordum. Posedinden çıkarayım da öyle kaldıralım bari
2koftemom annenur ben kisin vermiştim poşette olduğu halde kokmaya başladı nem.kokusu açtım mecbur nolur nolmaz hizli kurutuyorlar 😊😊 buarada bende buara vermeyi düşünüyorum.metresi kaç para olmuş acaba
cihandurumerve annenur benimde dün geldi sermeyecektim ama yine de sabah gelir gelmez yatakların üzerine açıp serdim camları da açtım iyice havalandı kurudu. Sonra geri sardım ama poşet geçirmedim serene kadar öyle kalıcak poşette küfleniyor
annenur cihandurumerve bizimii de dün geldi bı baksak mi iyi yikamislar mi dedim sonra derli toplu duruyor hiç bozma aman dedim sağından solundan iki delik açtım bıraktım ama çıkarayım bari öyle dursun
BeyzaF annenur kokar canım poşetten çıkar 1 2 gün varsa balkona as havalansın nemli geliyo ya anneminkileri biz açmamıştık kokmuştu. Benimkiler de yeni geldi 1 2 gün havalandırıp kaldırdım doğuma yakın sercem bende
bebeklerin_annesi annenur canım çıkar bazen menli kalıyor küflenir halın Çıkar havalandır bir kaç gün sonra tekrar koy bence
_anne- annenur Poşetin ağzını açık bırakırsan birşey olmaz bence ben öyle yapıyorum sıkıntı yaşamadım daha
Elvanguzel annenur poşetten çıkartmak gerek hemen kokuyor yaz vakti rutubet nem hepsi oluyor en iyisi açık kalsın nemli ise açıp bir odada bir kaç gün beklesin sonra sarıp kaldırırsiniz doğuma yakın serersiniz miss gibi inşallah 🤗