Umutluanne1 Kızlar 2 gündür kabızlık yaşıyorum . Bugün zorlandım çıkarken ama ıkınmadım kesinlikle bekledim sabırla . Ama yinede zorlandım bu kadarla bişey olur mu yaa😔Dün 71 çıkmıştı beta
Bebekdelisi Umutluanne1 doktorunla görüş cnm duphalac verıyor benımkı transfer günü yazdı lazım olursa kullan dedı mecburen kuşlanmıstım
umran__ Umutluanne1 4 kez tüp bebek yaptırdım 3 kez pozitifi gördüm güven bana hiç bir şey olmamıştır👌🏻😘
Baharsss Umutluanne1 kuru kayısı filan ye bol su iç canım kivininde iyi geldiğini söylüyorlar ama benim alerjim olduğu için denemedim
Bebekdelisi Umutluanne1 ilaçlar canım düşünsene vücudumuzun yapacağı hersey ilaçla bıze takvıye ister istemez vucud uretmedıgı seyı kabızlıkta tölare ediyor 12 H kadar sürecek saglıkla tutsun inşallah korkma ama duphalac iste komposto iç yada ye cnm ha bide yeşillik kahvaltına ekle
Bebekdelisi Umutluanne1 saglıkla ınsallah güzel haberlerın olsun cnm benım tüp 2. Bebek saglıkla kucakla saglıkla mutlu haber al
umran__ Umutluanne1 amin cümlemizden canım böyle şeyle düşünüp kendinide bebişide strese sokma anı yaşa güzel hayaller kur❤️
Umutluanne1 umran__ insan zor bulunca çok korkuyor hayırlısıyla bir kalp atışını duysam içim rahat edecek de 🤦🏼♀️
umran__ Umutluanne1 seni o kadar iyi anlıyorum ki ☺️ Allah kalbine serinlik versin ve tamamına erdirsin inşallah 🙏🏻 ❤️