Esilam42 Alparslaninannesii amin amin inşallah 🤲🤲🤲 Aynen öyle bende çok merak ediyorum doktorun kızmayacagını bilsem sık sık giderim kontrole 🤗🤗
Alparslaninannesii Esilam42 brn cok sık gittim ya bir devlet bir özel kanamam oldu 3 defa acile gittim yani ben gidiyorum
Esilam42 Alparslaninannesii aslında bende öyle düşünüyorum bi özele bi devlete gideyim diye ama ultrason cihazına da çok sık girmek de iyi değil vallahi ne düşüneceğimi şaşırdım
Alparslaninannesii Esilam42 ultrasonun hicbir zarari yok cnm kalp atisini erken haftalarda cok dinlersen sıkıntı sadece ses dalgalari gdiiyor ultrasona radyasyon degil yani
Esilam42 Alparslaninannesii aaa gerçek mi ben ultrasona çok girmek zararlı diye duydum ama doktora sormak da aklıma gelmedi
Defnem_26 11+2 en son 7 haftalık gittim doktor izine ayrıldı 13.haftamda gidecegim içerde ne oluyor ne bitiyor haberim yok arada bi seğirme biseyler oluyor :)
Esilam42 Defnem_26 ben burdayım diyor annesi 🥰🥰🤗🤗 sağlıcakla gelsinler inşallah Rabbim kucağımızi boş bırakmasın 🥰🥰