Beyhan60 Bebekdelisi kızmaz ama muayene 303 tl eşim komiser tahlil istedi 360 verdik bari devlete gideyim yakın bana canım sıkıldıkça randevu alıp giderim be yapayım
Beyhan60 Ya birde bana lekenin nerede olduğunu söyleöedi bebek sağlıklı dedi kalp atımı iyi dedi o kadar .dinlen dedi ama cidden zor
Beyhan60 Bebekdelisi ben özelde soğum yaparım ama işte içime kurt düştü bari orda bir bakarım nr halde diye
Ksks07 Beyhan60 Yengem tam 40. Yaşında doğum yaptı sürpriz. Kanamaları oldu çok istirahat ile geçirdi birazcıkta erken dünyaya geldi ancak şuan çoooook tatlı sapsarı melek gibi bir çocuk oldu bile 1 yaşında 🥲❤️🧿
Ksks07 Beyhan60 İnsallah kanamalar olabiliyor ama istirahat ve ilaç ile güzelce geçirdi sürecini darısı başınıza olsun İnşallah 🙏🏻🧿
Asmel Beyhan60 açtığınız posta bakınca 35 yaş üstü ilk hamilelik gibi düşündüm sizin zaten 2 çocuk varmış bir riski yok diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirim tabi.
Beyhan60 Asmel yok bir posta girmiştim yaşlar öylesi gençtiki bende dedim bu yaştakilerin hamileliği nasıl geçiyor ve hem de birbirimize destek olalım diye benim ilk oğlum 13 yaşında oğlum 6 yaşındayken bebk düşündük ama olmadı bir düşüğüm oldu sınra çok şükür tam aşılama yapacakken 2. Oğluma 38 yaşında kavuştum.Bu bir süpriz yumurta oldu😃 bakalım ilerleyen süreçte doktor testler yapacaktır.
Hilallltuna Beyhan60 ikili test yaptırdınjz mı acaba 35 yaş üstünde risk çok çıkıyor diye okumuştum bu hafta yaptırdım çok tedirginim
Htcnal Beyhan60 37 yaşımda ilk cocuguma hamile kaldım,ilk baslarda bulantidan,sonra bobrek agrisindan cektim,sonra servikal yetmezlik dendi progesteron baslandi ama 33.haftaya geldik,yolunda gibi her sey .
Beyhan60 Htcnal 42 yaşında hamile olupta sapasağlam doğuran arkadaşım var kısmet yiyeceği ekmeyi suyu varsa doğar dua dua edelim