MeyraEylulBallisi çok memnun olurum 🙏
Salça küflenmemesi için öneri
Bebekgeliyoorr Hazır salça mı? Markası ne?
Melek63 ben tek bir yöntem uyguluyorum o da işe yarıyor. Üstünü 1 parmak geçecek kadar zeytinyağı koyuyorum küflenmiyor hava almadığı için. Bu yöntemi yapınca yine küflendi mi?
gozdeyagci evet maalesef. Çoğu kişi bu yöntemi yazmış ama ben çok denedim yine küfleniyor. Salçanızın markası ne ?
Melek63 Ben dışarıda in alırsam tukaşındı sanırım köy dımates salçasını kullanıyorum. Cam kavanozda. Ama senede bir tane anca alırım ekmeğe sürmek için. Geri kalanını ben kendim yapıyorum. Domates ve biber karışık oluyor.
Melek63 Hazır pek almıyorum ama aldığım zaman öncü veya Burcu alıyorum
Melek63 kuyuyu açıp kullanınca üzerine zeytinyağı döksen ben genelde öyle yaparım pek sorun yaşamadım
GazeRock o konuda pek bir fikrim yok açıkçası bizim yaptığımız hiç bozulmadığı için bilmiyorum
- Düzenlendi
Melek63 bütün yorumlari okuyamadim yazan var mi bilmiyorum ama ben kullanacağım kadarini küçük kavanoza koyup üstüne zeytinyağı döküyorum kalanlarida plastik saklma kaplarinda buzluğa atiyorum diğeri bitmesine yakin çıkartıyorm birde salcayla işiniz bittiğinde derleyip toplayip duzleyin üstünü. ☺️ Birde salça alırken temiz kaşıkla almaya özen gösterin yemekli kaşık falan sokmayin. En kesin çözümü bölmek buzluğa atmak ☺️
Melek63 canım benim tek çare minik porsiyon🤷🏼♀️ En minik avuç ucu kadar tenekeler var onlardan kullanabilirsin. Tat ın var minikleri
Melek63 hatayyoreselurunlerrr
Melek63 üzerine sıvı yağ dok bişey olmaz
CiCi_BeBe_AnNeSi yağda yüzdürdüm