Minikbirannem Bebekdelisi aynen bende ayni furumdayim inşallah bı an önce geçer sağlıkla evlatlarımızı kucagimuza alırız bu günleri unuturuz
KeremikoBayky SemaArin 8+3üm Sat’a göre. Ölçümde 7+3. 1 hafta geriden geliyor, haftasını bulmasını bekliyorum
Smge92 KeremikoBayky bebeginin boyutu nekadar acaba? Bendede ayni durum var.. kalp atisini duyamadik henüz bugün tam 8 hafta oldu
Cennet34 Pijamaskeliler Bende geçen hafta çarşamba günü 6+2 hamile olduğumu öğrendim. 2 gündür kasık ağrım var sende kasık ağrısı var mı canım?
Pijamaskeliler Cennet34 ooo olmaz mi ayaklarımı da ısıtmayan biriyim yıllardır kansizligum bile çıkmadı hep ayağım üşür üşüdükçe daha çok ağrılar artıo yerleşme ağrısıymış kuzum
Eminesahnkya SemaArin bizde bugün tam 7 haftalık olduk haftaya kontrolümüz var kalp atışını duyacağız çok heyecanlıyım 😍❤
Cennet34 Pijamaskeliler teşekkür ederim 🤍 İştahım çok açık doktor bi gyno ferro sanol günde 3 defa aç karnına ama tanıdığıma sordum günde 1 kez dedi bilmedim. Doktorumu değiştirdim yarın sorucam bakalım🙏
senaaltinsoy1 Pijamaskeliler bu yorumda kendimi gördüm benimde ayaklarım yaz kış ısınmaz asla kansızlık da çıkmadı hiç
2022Mom2022 Minikbirannem benim tam 4. Hafta olmasına rağmen ilk bugün bulantı başladı çok şaşkınım üstelik aşırı halsizlik ve baş dönmeside dahil 😥
Eminesahnkya 2022Mom2022 benimde ilk bulantiyla başlamıştı deterjan kokusu parfüm kokusuna aşırı hassasiyet oluştu kokuyu alasiya hemen bulanti oluyor
2022Mom2022 Eminesahnkya kokular şuan rahatsız etmiyor ama yarım saat süren bulantı oldu o bile kötü yaptı beni inşallah kusmayız 😂
Recbey SemaArin kesenin içinde bebeği ne zaman gördünüz ben cuma gittim keseyi gördüm 6+4ken ama ici boştu doktorda 10 gün sonra gel dedi
Sibbeell segah06 bilmiyorum ki canım bende bulantı ara sıra oluyor ama yoğun değil onun dışında tüm belirtiler bitti çarş kontrolüm var doktoruma sorup yazarım 😍
Hazniyee SemaArin 7 haftalık hamıleyım salı gunu dınlıcez bızde kalp atısını bakalım sureklı halsızım ve bunalımdayımm 😫😫
KeremikoBayky Smge92 çarşamba günü rahatsızlandım ben doktora gittim ultrasonda kalp atışınıda duydum ama ben daha öncede doğmuştum 6+4dü sanırım şuan ultrasonun ölçümüne göre 4 gün geride kaldı sadece 9+3deyim. Yakında haftasını bulacaktır.