Eda_65 Mucizem_00 deli gibi karpuz yiyorum ben valla günde iki tabaktan fazla normaldede severdim zaten bide bu sıcakta soğuk bişeyler iyi gidiyor
minik4550 Mucizem_00 gebelik şekerim yok fakat suyum fazlaymış nasil olduysa biranda oldu karpuz yiyorum cunki dogum üstü mide bulantısı yaşıyorum tek iyi gelen karpuz
Mucizem_00 minik4550 karpuz dan dolayı cok yiyorsan suyun fazladır canım, işte bende gebelik şekeri cıkmasndan korktum için 2 dilim kafi diyorm
minik4550 Mucizem_00 ciğer geliştirici igne oldum ondan sonra oldu karpuzdan olduğunu düşünmüyorum ilk gebeligimdede cok fazla yerdim cunki
Mucizem_00 Ervaannesi şndiye kadar kavun yedim evet karpuz daha faydalı gibi, tabiki kavunun da faydası yok degil ölcülü karısı yiyebilirsin :))
Bukah Mucizem_00 günlük çok fazla tüketiyordum ortalama 2 yada 3 tabak ama normal doğum düşünüp bebeğimin kilosu önde gidince doktor yasakladı karpuzu kirazı çileği yaz meyveleri ve dondurma yasak artık dedi. Haftalardır eve bile almıyorum yine yerim diye keşke 3 yiyeceğime 1 yeseydim de şimdi tamamen hasret kalmasaydim 🙄
Mucizem_00 Bukah ahh yvrmm sen benm korktum şeyleri söyledin hep bende dondurma yiyorm yaa yapamıyorum kii, normal bende düşünüyorm ama bebege göre tabi seçim olacak ben ne desem boş, evet bu yüzden ölcülü mü yesek ne :)
Mucizem_00 Deletedmom52620 amin canım biraz besili isterim saglık sorunu olmadan bebegimde tabi ki de inş :)
Sevda0234 Mucizem_00 bende yiyorum sürekli hem su ihtiyacımıda gideriyor sevdiğim bir meyve zaten 🙂sıcak havalarda da iyi gidiyor
Mucizem_00 Sevda0234 evet su ihtiyacı yönünden zaten mükemmel Bi meyve salatalık da oyle bak mesela sebze olarak cok güzel
Bukah Mucizem_00 insan kendini durduramıyor gerçekten dondurma da günlük en az 2 tane yiyordum 🙁 doktor bugün dese ki hepsi serbest canavarca yine yiyebilirim 😀 ama ölçüsünde yemeye zorlasak kendimizi daha hoş olacak hoş ben artık ölçülü bile yiyemiyorum. Kendim ettim ☺️ oğlum bile dondurma yiyince kıpır kıpırdi ah minnoşum
Deletedmom52620 Mucizem_00 tabiki de bende istiyorum kilolu doğsun mesela kızım 3330 Gram doğdu elle tutulur gibiydi 1 aylık bebek gibi yeğenim oldu sanki ilk defa bebek tutuyormuş gibi oldum halbuki kızımdan 30 gram eksik minyon bebek filan dediler çok küçüktü kafası kendisi ama elimle tutamıyordum korkuyordum kayıp düşecek diye sağlıklı olsunla inşallah.
minikmelek1311 Mucizem_00 hergun yiyorum ama bende gaz yapıyor yinede vazgeçemiyorum karpuzdan bir dilim yiyorum hergun