ftmnr_ 36+6 da kızımızı normal doğumla kucağıma aldım, 25 şubat gözüken tarih idi 7 şubatta 00.30da kanama gordum ilk nişanı sonrasında 1.30 da hafif sancılar girdi doktorumuzu aradık sesin şuan iy8 geliyor ılık duş al ve ev içinde gezin dedi , ben okuduğum doktor banu çiftçi kitabında kronometre okumuştum sancıyı normal mi yalancimi ayirt etmek icin 33 haftalukken yalanci sanci olmustu once sancılar 2 dk da 40 45 sn vuruyordu ve sonra daha da arttı 1 dk da 5 sn vuruyordu sabah 5 e hast gittik 6 cm açıklık vardı (37+4 te nst ve cati muaynem olucakti ilk nst yi gifince cekildim sonrasinda cti muaynem oldu sonra yeniden nst baglandi artık duramıyordum büyük ıkınmaya kadar gectim yani büyük abdest şeklinde geliyordu ve sancı varken çatı bakılması daha kolay demisti ebe , birkez daha cati bakildi 8 cm olmustu) artik sancılar arttı epidural istedim sancılari duymadim tabiki var gucle ikindim 7 de eşimle doğuma girdik 7.25 te kavuştuk kızımıza, erkenci kuzum ❤ 50 cm 2910 doğdu kuzum şuan 4.5 aylık 66 cm 8 kg , boyumuz hamileykende uzun gidiyordu kilosuds iyiydi babamız 190 şuanda boyumuz ayımıza gore önde gidiyor , kilo alisida öyle emiyoruz büyüyoruz ❤🧿 hayalim normal doğumdu zTen fazla açıklık ile gitmiştim eşim sancim başlayınca gidelim istersen demisti sancmi evde çektim belli aralıklarla da doktoru aradım birde doktor kitapları çok okumuştum o şekilde de ilerledim hastahaneye gidene kadar, ebe demiari sqncinin coginu evde çekmişsin ilk gebeliğe göre fok güzel açılma olmuş demisti hatta öğlen 12 d3 doğum olur dedi gece 00.30dw başlayan sancılar sabah 7.25 t3 doğumla sonuçlandı hamileligim çok rahat geçti bulantı kusma yaşamadım doğumum kolay ilerledi simdi de kuzum rahat büyütüyorum hayırlısıyla darısı sizlere inşallah ❤🧿 35+1 sonrası ben idrar kaçırması çok yaşadım 1 hafta o zaman muhtemelen suyumda geldi bazen wcye yetişemiyordum evde ped ile geziyordum dışarı da depend kullanıyordum bir gun ailecek dışarı yemeğe cikt8k eve geldik arabadan inince bir anda tuvwrltim geldi ve o an tutamıyorsun bir anda yari bacaklarıma kadar su oldum dedim ki sanırım doğum başladı s9nrasinda doktorumla görüştüm doğuma yakın haftalarda olabilceğini söyledi, sonrasında doguma gittim zaten😊 kanamam da bahsewttig8k şekilde olmuştu uyumaya hazırlanırken lavobaya girdim o an gördüm küçük kan tanesi doktoru aramıştık sonrasında