2prensesannesiiii Hanımlar cuma günü saat 6.30 gibi kan vardim 39.3 Bugün saat 10.47de verdim 47.7 artış iyi mi
Moco_44 2prensesannesiiii Benimde düzensiz di böyle ama şuan sağlıklı 26. Haftamızdayız🥰 Ama yinede bende çok korkmuştum her yaptıgım düzensizdi 1 günde çok az artıyordu dış gebelik dendi. Sende dikkat et takip ed inşallah bebişin sağlıklıdır 🥰🤲🏻
Minikbirannem 2prensesannesiiii malesef az yükselmiş iki katı artması gerekirdi hadi tam 48 saat dolmamis diyelim . Ama yinede az 80 olması gerekir . Hakkımızda hayirlisi olsun tekrar iki gün sonra kan verin herşey netleşir
Moco_44 2prensesannesiiii Bence bekle yani zaten kimyasalsa kanla atar. Zaten dışsa da doktor hemen anlar🤲🏻 İnşallah sağlıklıdır
2prensesannesiiii Moco_44 doktorum artıyor ama az artıyor dedi birden de sağlıklı yükselebilir bekleyilim çok erken dönemdeyiz dedi dış gebelik ihtimali var ama net bişey diyemeyiz şuan dedi😓
hulya_6363 2prensesannesiiii dış gebelik hemen aklına getirme canm belki kimyasal gebelik te olabilir inşallah dış gebelik dgldir aklına kötüyü getirme dua et sadece
2prensesannesiiii hulya_6363 doktorumda bu ihtimali var dedi ama kötü düşünme birden de sağlıklı artış olabilir dedi inşallah sağlıklı artar🙏🏻