3babymom Minikanne095 ameliyat sonrası odasya gelince karnıma bastirdilar göbek deliği bölgesinde baya bı baskı yaptilar hatta bağırdım yeter durun diue ama mecburi dediler kanamayı kontrol ediyorlar içerdeki büyük pihtilarin çıkması gerekiyomus kum torbasj falan da koydular ertesi gün taburcu oldum bir hafta sonra Dr muayenesine gittim hem dikislere bakıldı hem de usg den karina baktı herhangi sorun var mı diye
Dark Merve0671 evet 1 hafta sonra kontrol oluyor ultrasonla rahim küçülmüşmu diye, bu her doğumdan sonra olan bişey. Kesi yerine de bakılıyor. Gittiğiniz yerde de biyer bulup baktirabilirsiniz belki. 2 saat normal bir yolsa sorun olmaz bence yavaş yavaş arkada uzanarak gidersiniz
Merve0671 Dark inşallah canım ya doğumuma da az kaldı , stres yapıyorum başka yerde kalmayı normalde de asla sevmiyorum rahat edemediğim için hele ki lohusalı asla kalmak istemiyorum birde bayram önüne olunca doğum iyice kafama takıyorum
Seymaben Minikanne095 bende sezeryan oldum ve kanamam normalinden fazla oldugu icin karnima bastirildi 5-6 defa dikislerin ustune bastirmiyorlar biraz daha yukardan bastiriyorlar
Dark Merve0671 hiç takmayın zaten 2 gün hastanede kalirsiniz. Çıkana kadar insan kendine gelmiş oluyor. Evinize gider rahat rahat bebekle ilgilenirsiniz. Gidene kadar ağır ağır gidin mola verin. Ama mutlaka o kontrolleri yaptırın ihmal etmeyin. Neden uzakta yapıyorsunuz doğumu?
Merve0671 Dark yaşadığım yerde doktor yok canım mecbur kaldığım için gittim şehir hastaneside iyi değil dediler
eliz3 Minikanne095 valla ben sezeryanimi oldum odaya geçtikten bikac saat sonra hemşire geldi karnıma bastırdı bende çığlık attım elini tuttum öyle bi canim yandi ki dogum daha kolaydı düşün yani. Oda bunu yapmam lazım şoka girersin yoksa dedi bastırdı bidaha zor dayandım
BMelek Minikanne095 karnima bastirmsdilar ama kum torbasi koydular. Alttan kanamaya bakicaklarini soylediler baktirmadim ben ertesi gun doktor dikislerime bakip su gecirmez bant yapistirdi ucuncu gun pansuman icin yedinci gun ultrasonla rahime bakti karindan bandi cikartti
pusatmom35 Minikanne095 Benim karnıma falan kimse bastirmadi hatta burda okuduğum icin korkuyordum sordum yapilacak mi diye hayir dediler . Sonda cikarmaya geldiler serum takmaya vs baska bi işlem yapilmadi
pusatmom35 Merve0671 hem damar yolundan veriyorlar hem de hap olarak veriliyor bana 3-4 tane verdi ağrın oldukça 4 saat arayla olmak şartıyla icebilirsin demişti. Tabi burası devlet hastanesiydi . Acımıyor damar yolu zaten açılıyor sezeryana girmeden önce hastaneden cikana kadar cikarmiyorlar kolunuzdan tüm serumlari oradan aliyorsunuz
_neslihan_ Minikanne095 ben özelde doğum yaptım karnıma 4 kez tekrarladılar saat aralıklarıyla nazikçe masaj yaparak pis kanı çıkarmak için basıyorlar hafif sonra vajinadan çıkartıyorlar pıhtıları bana kum torbasıda konulmuştu benimki şahsen acımadı hiç ama kum torbası mahvetti beni
Ncyclkk Duygumelek1 evet şehir Hastanesi’nde yaptım ikinci doğumumu ilk doğumda devlette olmuştu ordada yapmışlardı
Ncyclkk Kaya34 kimse genelleme yapmıyor canım sadece yaşadıklarını anlatıyor benim karnıma bastırıldı herkese aynısı yapılacak diye birşey yok doktoruna şehre hastaneye göre degisebiliyor demekki