Derin_ Benimde öyleydi sürekli kanamam oluyor du Protestan kulandım 4 ay boyunca şimdi 34 haftalık hamileyim artık tehlike geçti çok ağır iş yapmayın mümkün olduğunca dinlenin
Eylulsmom_02 Derin_ hiç bişi yapmıyorum ya 🥹 gerçekten yzandımda hiç ağrı yok kalktımda baslıyor hemen 😭
tdincel Derin_ benimde 2 aydır kanamam kesilmedi 17+6 haftalık olduk kanaya kanaya sizin ne kadar sürdü kanamanız. 34 haftalık olduk yazdığınızı görünce içime su serpildi erken doğum riski oluyomuş bu tarz kanama yaşanan hamileliklerde bende ondan korkuyorum
elifuslu1002 Eylulsmom_02 inşallah hayırlısı olur canım benim ikinci gebeliğim ilki düşük olmuştu ama kalbi hiç almıyordu ayni şekilde ağrım çoktu şimdikinde onun aksine azdı ama yine oluyordu her ağrı düşük değildir hakkında hayırlısı kaç haftalık şuan
Eylulsmom_02 elifuslu1002 evet annemde her ağrı düşük değildir rahimin büyüyor artık dedi sabah öyle susturdu beni 🫣
M_glsm Eylulsmom_02 korkmayin doktorunuzla iletisimde olun🙏 Ben de ayni sekildeydim hatta suan bile agrilarim oluyo ama masallah turp gibiyiz😍❤️
Eylulsmom_02 M_glsm çok şükür doktorum dayanamıyorsan gel dedi ama gitmedim 1 temmuzu beklicem uzanıcam o güne kadar 🤭
Eylulsmom_02 tdincel benm kanamam bi kere 2 gün sürdü iğne ile hemen kesti kanamamı ama ağrım gitmedi nedense ayaktayken oluyor ağrıda akıntılarım da çok şükür normal
Derin_ tdincel benim 3 aydan 6 aya kadar ara ara oluyordu kanama işi bırakmak zorunda kaldım evde dinlendim ağır bişey yapmadım 7 ayda doktor normale dönmüş ilacı bırakabilirsin dedi
Eylulsmom_02 Pijamaskeliler aynen tek istediğim sağlıkla evladımı kucağıma almak ağrılar da insallah geçer ağlamakdan mahfoldum resmen
Pijamaskeliler Eylulsmom_02 yaa canım benim aglama valla ağladıkça daha çok ağrı bastırıyor ben hapsirinca bile oralar ne biçim acıyor 😒
Eylulsmom_02 Pijamaskeliler kız bakanım da yok eşim çalısıyor kızım var 2 bucuk yasında idare etmeye çalısıyorum bende de aynısı oluyor kalkmaa sende uzan bol bol
Pijamaskeliler Eylulsmom_02 ooo çocuğun var yine hem ev hem çocuk hem gebelik şimdi anladım rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻
Memoli65 Eylulsmom_02 Amin darısı sizin başınıza hiç sitres yapmayın kafanıza takmayın dikat edin Allah büyük inşallah sizde bu haftaları görürsünüz