Mmediha Srhkmc @meir22 şu doktorların sanki bebek 45 haftalık olmuş gibi suni sancı verip başlatma merakını anlamıyorum. Benim doktorum bir sorun olmadığı sürece 42. Haftaya kadar vaktimiz var kendi sancını bekleyebiliriz demişti. Ki öyle demese de ben beklerdim kabul etmezdim zaten. Maalesef kendi sancınız gibi olmuyor sonuç çoğunlukla sezeryan oluyor. Uzun saatler sancı çekip 2 cm açıklıkla kalıyorsunuz. Tabi sizin kordon dolanma durumu varmış ama suda azalma kordon dolanması plesenta eskimesi gibi durumlar olmadığı sürece suni sancıyı kabul etmeyin kendi sancınızı bekleyin arkadaşlar acelemiz yok 🌸
Srhkmc Mmediha Aslında bakarsanız doktorum bekleten biriydi. Muhtemelen onu ikna eden bir şeyler oldu. Herhangi bir sorunda belli etmemeyi seçip sakin olmamızı isteyen biri. Dediğine göre ilerlemeyi de güzel bulmuştu fakat ben doğum olacak gibi sancı çekince dayanamayacağımı anlayıp mecbur aldı 🤗 hayırlısı buymuş her şey olacağına varıyor belli kalıplara koymamak gerekir 😌
meir22 Mmediha doktorum öyle bi şey demedi suni sancı veririz falan diye ama bebek tehlikedeyse falan mecbur bunları önerecek e kilosu da artınca doğuramam gibi geliyor bir de en başından beri kendimi sezaryen olmak istemiyorum diye şartladım başıma gelecek herhalde😬 ebem 3cm açıklığın var çok kolay doğuracaksın İnan bana falan dedi kontrole 3gün var ilişki deneyeceğim bol bol yapacak bi şey yok😅 otur kalkla hurmayla yürümekle olmuyor😬
Mmediha Srhkmc evet sağlıkla büyüsün bebeğiniz 🌸 bazıları 39. Haftada ortada bir şey yokken 39 olmuş artık başlatalım diyorlar 40 bile değilken
Srhkmc meir22 Benim sancım 70leri bulmuştu ama hissetmiyordum. Belli düzenle ilerleyince bu kadarı bana yeter dedi 🙈 İnşallah zamanı gelince olur. Ben hep dursun böyle rahatım diyordum gerçekten de öyleymiş şu 25 günlük hayatında beni kuruttu küçük sıpa 🥹🥹
Mmediha meir22 benim arkadaşım 4 kilo doğurdu hem de kolay bir doğumdu galiba kiloyla pek ilgisi yok. Hatta iri bebeklerin kanala daha hızlı ve kolay girdiğini bile duymuştum. Tabi 4 kilodan sonrası riskli
Srhkmc Mmediha Artık sezaryen doğum herkese kolay geliyor belki de ondan 🤗 her ikisi de çok özel her ikisi de bir şekilde zor tabi 🥹
Semaan Srhkmc aynı kaderi yaşamışız gerçkten ilk doğumumu anlattın ☺️ Bende suni sancı aldım cocuk kakasını yapmıştı sezeryan istedim suni sancı o kadr acı verdiki senin gibi yatıyordum yapamadım sezeryana göbek atarak girdim resmen tek farkı doktor genel anestezi yaptı bana belden yapamazsın sen dedi ama bu ikinci ameliyatımı belden uyuşturmak istiyorum inşallah ☺️
Srhkmc Semaan Ay o ağrıdan sonra o ameliyathane o kadar güzeldi ki herkes güler yüzlü espriler havada uçuşuyor bir de bir serin doktoruma dedim beni neden daha önce buraya getirmediniz diye 😂😂
Bsra19ogz Srhkmc benmde aynı oldu normal doğum sancısı çekip nstye baglannca yatakta o acıyı çekemeyip sezeryan istedim 😃
Asyadan Srhkmc hayırlı olsun . Rabbim sizlerle büyümeyi nasip etsin 🙏 Hangi hastane ve doktor acaba ☺️
Srhkmc Asyadan Amin inşallah, teşekkür ederim 🙏🏽🤎 Doktorum Remzi Eren 🫶🏽 Medar hastanesinde yapmayı tercih ettim 🤗 (Doğumhane ebeleri ve hemşireleri asla iyi değil, ameliyathanede ki herkes mükemmel 🤎)
EssoSavve Srhkmc Happy Kidse gidiyorum deyip geri buraya dönmen garanti 🤣 Bir aydır ben hala gidemedim 😂 maşallah sağlıkla büyüt inşallah ♥️