Liyasmum 127383 ben suyumun geldiğini anladım sonra ılık duş aldım , birşeyler atıştırdım , doktoruma haber verdim , 1 bucuk saat maksimum evde durdum , şimdi hastaneye geldim yatışımı yaptılar , nolur dua edin kızlarr😬🌸
Hafize27 Rabbim yardımcınız olsun ilk oğlumu bu şekilde doğurdum insanlar suni deyince korkuyor ama oğlum rahat güzel doğmuştu inşallah sizinde doğumunuz güzel gecer darısı başıma
3bebe Liyasmum ayy ne güzel bi avaz da kurtul inşallah bizde 40 olduk ama hala gelen giden yok darısı basıma 🤲🏻
Pelinnn7 Liyasmum inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım 🥰 darısı benim başıma inşallah akşam ağrım oldu ama geçti su mu yok bakalım
efelinamoms Liyasmum Doğum anında edilen dualar kabul olurmuş bizede dua edermisin son 2 gün ne gelen var ne giden inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz ☺️
Hafize27 @Liyasmum bi anda şiddetleniyor kendinizi sancı sırası yormayın bol dua edin bazıları bağırıyor falan doğuma enerji kalmıyor
3bebe 127383 hastaneye gittiğimizde 5 santim açıklık vardı Sancı hastaneye gittikten bi yarım saat sonra gelmeye başladı yavaş yavaş Daha sonra hızla açılma oldu 10 cm da doğuma aldılar Sanci sürem çok uzun değildi Arada gelip baktılar sonra saçı görünüyo deyip doğuma aldılar İlk oğlumda da hiç sancım yokken 40 haftayı doldurunca gittik 7 santım açıklık vardı akşam 7 de gitmiştik ama sancım olmadı ve suni verdiler 7:45 de doğum gerçekleşmişti Ye hamileyim ve ilk gebeliğin gibi heyecanlı ve korkuyorum Hepsini yaşadım ama hepsini de unuttum suan sadece bu şekilde hatırlıyorum Ama agrı nasıldı acı nasıldı bilmiyorum İnan Fakat suni biraz daha zorlamıştı onu biliyorum