Annesininportakali53 Kızlar 16 haftalik hamileyim resmen 80 beden giyen ben 90 a çıktı o kadar goguslerde büyüme oldu çok sık olmuyor ama bugün gogus ucu değil etrafında kasinti var içten içe kaşınıyor normal mi büyüdüğü için mi sürekli tekrarlayan birsey değil
Meowmeow Annesininportakali53 ya benim de son 1 haftadır inanılmaz kaşınıyor. Bio oil kullanıyorum ardından daha da kaşınıyor. Hiç kuru bırakmıyorum. Biz de 17 haftalık olduk. Umarım çatlamaz. Zaten azıcık sarkar gibi görünüyor. Beni rahatsız ediyor.
Annesininportakali53 Meowmeow valla benim büyüdükçe büyüyor resmen taşıyamıyorum krem kullanmadım yağ feln buz gibi su rahatlatıyor valla geçti bile
Ebbruc Annesininportakali53 bende de oluyo bazen ya sebebi ne ki, benim o koyu halkanın etrafı da kaşınıyo bazen
Annesininportakali53 Ebbruc herkes çatlıyor demiş büyüdükçe sut damarları genişliyor genişledikce deri sertlesiyor 🤦♀️
Annesininportakali53 2bebetoluanne tamam kuzum ilk gebeligim bilmiyordum bundan sonra nemlendiriyim bari teşekkür ederim🥰
Sumeyyeabdi Annesininportakali53 bnde 15 haftalik hamileyim can ım benimde çok kaşınıyor malasef ucunun cevresi falan zaten büyük iyice büyüdüler bide🥴
Annesininportakali53 Ebbruc ay hiç sorma güreşciler gibi yaglancaz artık 🤣 sağlıklı gelsinlerde dediğin gibi bunada şükür
Deletedmom727272 Annesininportakali53 benimde öyle anlık kriz gibi kaşıntı geliyor hatur hutur baya da nemli tutuyorum ama çok şükür çatlamadım daha.. kaşımamaya çalış bol yağ sür🤌🏻
Annesininportakali53 Deletedmom727272 ay valla bilmiyordum ilk gebeligim çok teşekkür ederim yaglanırım artık
Zuhalsebu Annesininportakali53 ben doktoruma söylemiştim krem vermişti kaşındığında sür diye cidden durulmuyor çok kaşınıyor ya
Annesininportakali53 Zuhalsebu benimde 12 gün sonra randevum var çok sık kaşınmıyor ama kaşındığında da durulmuyor dediğin gibi