Deniz2961 BarBeyzazer emine hanım. Bna 12 haftada kız ddı kemik yapısında kız diyorum ddm 38 haftdym degısmedi bılmıyrm emine hanım cok net bir kadın biraz sert olabilir ama guven verıyor
BarBeyzazer Deniz2961 yok o iyi güler yüzlüydü tercih edilen bir doktor zaten ama ben bi kere denk gelebildim 2.sinde ameliyatı çıkmıştı diğerinde yoğundu hayırlısı olsun ☺️
BarBeyzazer M3lt3m memnun kalmamak değil emin konuşmuyor sonuçta Profösör insan güvenmek istiyor pahalı geldi bana asıl değiştirme nedendim bu canım
dileknazliay BarBeyzazer fiyat alabildiniz mi Ayşegül hanımdan doğum için birde hastanenin fotoğrafcısı var mıymış bunları sorabildiniz mi acaba
BarBeyzazer dileknazliay Doğum 2000 tl fotoğraf çekimi 200 tl oda süslemesi de 200 tl isteğe bağlı bunlar canım
dileknazliay BarBeyzazer Cevabın için teşekkür ederim. Makulmuş fiyatlar. Tabi ben doğurana kadar zam gelir kesin :)
BarBeyzazer M3lt3m Tugyal Emine hanıma bir kere gittim Güler yüzlü kendinden emin bir doktor izlenimim bu yönde 😊
Tugyal Muezzinogluna gittim ama memnun kalmadim bu yüzden cihan da başkabir dr tercih etmek istiyorum BarBeyzazer muezzinogluna gittim ve memnun kalmadim
BarBeyzazer dileknazliay valla zamlanabilir çoğu hastane yılbaşını bile beklemeden yaptı zam benim 2 haftam kaldı yırttım herhalde 😅
M3lt3m Dün tavsiye üzerine Emine Özdemir e girişim ve çok güzel ilgilendi ilk gidişim ve çok soru sormama rağmen