Deniz2961 Mehmet Müezzinoğlu da 21. Haftamdan beri gidiyordum muyanelerde iyi gibiydi 31. Haftamda kusma ve ishalden acile gittim nst ye bağladılar düzenli sancım çıktı Doğum başlamış dediler doktoru aradım gel bakalım dedi gittim alttan ultrasonla baktı açılma yok ama sancın çok yatış veriyorum dedi sonra normal ultrasona aldı yüzüne bakmasınlar sana baksınlar ikiz gebelik teke benzemez kendine hiç dikkat etmemşsin haklısınız dedim yatırdı neyse akşam kontrole geldi nasılsın dedi sertleşmelerim geçmedi dedim pat diye geçmez zaten dedi beklicen istemiyorsan at imzanı çık başka hasteneye git dedi hiç bir şey demedim adalat hap verdirdi 4 saate hastaneden çıkarken de aynı şekil devam et ddi bayramdan sonra kontrole gel dedi gittim izine ayrılmış Kocaeli tıp Ayşegül gürler e gittim sonra durumu anlattım bu hap günde 3 taneden fazla içilmez 31 haftada düzenli sancısı çıkan gebelere ben ciğer geliştirici iğne yapıyorum dedi sağolsun progestan verdi sancım çıkmıyor artık bu doktorlardaki ego kimsede yok paramla strese girdim tansiyonum 17 ye kadr çıktı ters ters konuştu ailem bu doktoru çok mu aradın nasıl bir tavır bu para veriyorsun bide azar üstüne dedi