Merve201119 Busrakuzeyasaf25 tatlı güzel heyecan bunlar Rabbım gönlüne göre versin insallah🙏benimde iki oğlum var üçüncüye hamileyim bir kızım oluyor Rabbım sana da gönlünden geçeni versin insallah🙏🌸
Busrakuzeyasaf25 Melekprenses göstermedi kendını yarımsaat gez dedi bırdaha giricem ğnatcı göstermiyor ya
Emresra61 Busrakuzeyasaf25 hadı gozun aydın rabbım gonlune göre vermıs benımde bır oglum var benımde gönlümde kız yatıyor ama bakalım bır ıkı haftaya ogrenıfez hayırlısı olsun ☺️
Zey-neppp Busrakuzeyasaf25 yeni gördüm kusura bakmayın. Ben erkek derdim 😂 ama kız demiş doktor hayırlısı
Ozge11 Zey-neppp Teşekkür ederim canım sağ olasın 🤗💐Allah evlatlarımızın ömrünü bahtını hayırlı eylesin🌸
Srfe  bizim belli oldu yfakta partı yaptık kendı aramzda hatta ama degişir mi ki burdan kordon fln degıldır herhalde 😅
Glsmksk Busrakuzeyasaf25 vallahi bir hafta uyuyamadım bende dün gittim net değil ama kız gibi dedi 3 oğlum vardı biri 11 ay önce vefat etti 5.5 yaşında kanserden 😭😭
Zey-neppp Glsmksk Glsmksk çok üzüldüm Allah sabrını versin. Diğer evlatlarınıza sizlere ömür versin sağlıkla mutlulukla inşallah 🙏
Annesininportakali53 Zey-neppp bizede bir tahmin yapar mısın öğrenince yazacam merak ettim doğru çıkacak mı bu 12+1 den kalma ultrason bir hafta sonra randevum var 17+2 haftalik olcam bebeğim çok hareketli diye bir türlü öğrenememistik bakalım haftaya öğreniriz belki