Busrakuzeyasaf25 16+4 dün sabah kontrolüm var cınsiyeti için uyku gelmıyor çıldırsammı gulsemmi şaşırdım 1 oğlum var istiyorum ki Rabbim hayırlısı ise kız vermesi offf offf
Ebru_cekin06 Busrakuzeyasaf25 o durum bendede var kardesim yalniz değilsin bende 15 haftalikken gidicem 24ds uyuyamiyorum yok surekli bi tahmin lerdeyim arastiriyorun hayırlısı olsun bende isterim kız ama knce sağlıklı olsunlarda
Zey-neppp Busrakuzeyasaf25 bebeğin kalp atışını duyduğunuz ilk ultrason görüntüsünü atarsanız tahmin edebilirim 😂
Hasretaytemur Busrakuzeyasaf25 yaa canım tatlı heyecan bunlar biz de 16+5 deyiz bir kaç gün önce öğrendik sadece arkadaşım biliyor bugün kısmet olursa öğreneceğiz biz de ama günlerdir heyecandan uyuyamıyorum
Peelinn benimmdunyamm noluyo ki cikolata yiyince , yarın bende kontrole gidicem 18+6 . Çikolata yesem hareketlenir mi🙄
Tugce3441 Busrakuzeyasaf25 göstermiyordu elınde Nutella ile gidiyordum hastaneye 😂annem hep derdı sana senın gıbı evlat versın bende 6 ay göstermemişim çok haraketlıymısım benım kızıkamda göstermedi 🥲
Busrakuzeyasaf25 Tugce3441 göstermesinde kız olsun ahahaha valla yedım kafayı herseye umut bağlıyorum eşim ve oğlum kız ısıtıyor bana kalsa fark etmezdi onlar ıcın bende kız ıstıyorum yarın ola hayrola acaba ne dıcek
Busrakuzeyasaf25 Ebru_cekin06 aynen sağlıklı hayırlısı olsun ilk önce duam o yönde ama boz doyumsuzuz. Bğr erkek var ay birde kız olsun diyoruz oysa az ınce post okuyorum kardeslerım ne dertlerle mücadele edıyor
Tugce3441 Ebru_cekin06 dedım doktora doğuma kadar göstermeyecek suprızle gelecek dedım en son kı gösterdi 😃
Ebru_cekin06 Tugce3441 inşallah bende ogrenirim ya diyodum cinsiyet partisi yapim ben meraktan catlarim en iyisi kendim ogrenyim 😃
Ebru_cekin06 Busrakuzeyasaf25 aynen oyle öyle herkesin kendine göre var derxdi bizde evden cikarildik ev sahibi kızını oturtucakmis 😔😔 simdi kiralarda artti napcaz bilmiyorum
Busrakuzeyasaf25 Ebru_cekin06 Allah yardımcın olsun hayat okadar pahalı ki herkez işi fırsata dökmüş valla Allah kapılarını acsın sana kardesım
Ebru_cekin06 Busrakuzeyasaf25 sağol sağol aynen oyle napcak bizi cikartip kirasini yukseltcek kız miz bahane
Zey-neppp Busrakuzeyasaf25 yeni gördüm kusura bakmayın. Ben erkek derdim 😂 ama kız demiş doktor hayırlısı