fatma_sasmaz nidayalcindag09 lierac denilen bir krem var benim çatlaklarımı o önledi tavsiye ederim 😊
nidayalcindag09 fatma_sasmaz Evet onuda öneriyorlar kuzum ama genetik olduğu için sanırım ne yaparsam yapayım catlayacagim 😄
Haticenurozturk zamaneannesi80 ahh ah o göğüsler hiç sormayın bebek gibi göğüslerim vardı şimdi kocaman sarkık ve çatkak üstelik kırmızı kırmızı izler var yetmezmiş gibi birde yara oldular
Arzutyfr Bol bol su içmeniz lazım. Çatlak kremi kullanıyorsanız değiştirin belki iyi gelmiyordur. Ama en iyi çözüm bol su içilmesi
nidayalcindag09 Arzutyfr Antalya’da yaşıyorum. Buranın sıcağını biliyorsunuzdur belki. Su içmeden duramıyorum zaten. Ama genede hiçbir faydası olmuyor canım malesef 🤷
Haticenurozturk nidayalcindag09 benimde göğüslerim ve basenlerim aşırı çatladı neyseki karnımda yok hiç
nidayalcindag09 Haticenurozturk Benimde basenlerde çok fazla çatlağım var karnımda yoktu ama artık büyüdükçe bir iki tane çatlamış yer görünüyor malesef 🙄
Bilgess gzdeal İnan bana bunlr sadece yatıştırıcı bunu bile bile aldım ve kullandım zaten . Genetikte varsa Malesef elden bir şey gelmiyor ama artık tedavileri var doğumdan sonra