Kubra_miray_szr -minikkelebegim- ben dun kola.ictim soguktu bide asitli dundendir bebek hareket etmiyor bi yandan korku panik acaba bisey mi oldu diye🤔asla daha içmem canım hamburger kendin evde yap daha güzel olur Ben hayatım boyunca dışarda yemedim sadece yeni evliydim.1 defa eşim götürdü baktım çok küçük değmez evde yapıyorum daha 🤗🤗
-minikkelebegim- Kubra_miray_szr kötü düşünmeyin Allahın izniyle birsey olmamıştır sadece herseyin fazlası zarar. Bana hazır olsun da hepsini çok severim ne yazık ki 😂😂
gozdeyagci Kubra_miray_szr her gün eğer abartmıyorsanız sıkıntı olmaz. Boşuna kendinizi sıkmayın. Bir bardakta sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Ama bundan donra içmeyin bebişe de yazık
-minikkelebegim- minik_koala_ve_annesi evet bundan dolayı korkuyorum bende ama bazen yiyoruz nefsimize hakim olabilsek ya bi ahh🙄🙄
-minikkelebegim- semirra aynen nadiren olunca ALLAHIN izniyle sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama sık sık yemenin elbet zararı vardır gibi 🤔
semirra -minikkelebegim- kesinlikle arada bir canın çektiyse sorun olmaz bence millet sigare iciyor bu aburcubur yanında birsey değil.
-minikkelebegim- semirra dimi ya içenler vardır illaki çok kötü bir durum Allah kimsenin başına vermesin 🤲
Sabibo hiç tutamam yerim her paketli gıdayı. Bir tek kola falan içmem o kadar, şükür hiç bir sorunda yok😅
-minikkelebegim- Sabibo bende hepsinden yerim şimdilik asitli içecekler tüketmiyorum o kadar halbuki sadece 9 ay dayanabilsek belki tamamen soğuruz ama yok olmuyor 😂😂
-minikkelebegim- gozdeyagci aynen katkısız dediklerinin içeriğine bakınca şok oluyorsun alakası bile olmuyor 😊
Sabibo -minikkelebegim- yok kız olmuyor nasıl sadece yemek yiyelim, öyle çikolatasız çipsiz jelibonsuz
kadrfdan -minikkelebegim- yaa ben sürekli deli gibi tavukburger yemek istiyorum ama ayda 1 anca yiyiyorum belki daha da fazla 😂 kola vebenzeri şeyleri de günde 1 bardağı geçmeyecek kadar içiyorum fazlasını istesem de eşim içirtmiyor sağolsun 😂 cips kek çikolata da nadir şuan 24+6 dayız Aslında ben sürekli meyve yiyiyorum kiraz karpuz çilek erik günde 2 porsiyon yiyorumdur net onu sorucaktim doktoruma meyvenin de fazlası zarar sanırım ama ağzıma sürekli bişeyler atasım geliyor
-minikkelebegim- kadrfdan yaa sizde demek ki çok seviyorsunuz aşığım tavukburgere😂😂 ama kola kısmında dikkat edin bence. Sanırım meyvenin de fazlasi zarar ama abur cuburdan iyidir bence ne yapalim😂
kadrfdan -minikkelebegim- yaani meyve konusunda hemfikiriz abur cubur yemektense meyve yiyek Kolayı da 3 4 günde 1 bardak içersem içiyorum her gün 1 bardak şeklinde değil yani Normalde günde 3 4 bardak içerdim kendimi anca bu kadar frenleyebiliyorum kola konusunda😅
Htc_snn -minikkelebegim- valla ben hepsini yiyorum normalde bi ara yasaklandı gebelik şekeri yüzünden ama hala yiyorum dayanamıyorum çünkü
-minikkelebegim- Htc_snn galiba hamilelikte şeker daha çok çıkıyormuş bilmiyorum ilk hamileligim de İNŞALLAH öyle sıkıntılı şeyler yaşamayız ya😊
-minikkelebegim- kadrfdan çok seviyormussunuz demek sevdiğin şeyi kısmak çok zor Allah yardımcımız olsun sağlıklı huzurlu olalım da yeter 😂