-minikkelebegim- Misssitare o çikolatalar diğerlerine göre daha masummuş ben çok severdim tatlıyı neyse ki mide bulantısından yiyemiyorum 🙃
-minikkelebegim- minik_koala_ve_annesi yaa bende çok seviyorum ama çok zararliymis nadiren tüketmek gerekiyor keşke hiç yemesek 🥲
minik_koala_ve_annesi -minikkelebegim- bende kendimi frenlemeye calisiyorum dusunun yani dogmus bir cocugun erken ergenlige sokuyormus kaldiki miniminacik yeni olusan bebegi napar
-minikkelebegim- Dozden Allah yardımcınız olsun sizin için zaten günler zor geçiyordur çalışarak. Sağlığınız yerinde olsun da
EzgiOzdmr -minikkelebegim- bende arada hepsinden bir parça yapıyorum 😂😂 doktoruma kalsa paketli tavuk bile yeme, köy tavuğu ye dedi ama bu devirde pek mümkün olmuyor tabi😂😂
-minikkelebegim- EzgiOzdmr aynen hormonlu diye tavsiye etmiyorlar ama domates felan olsun neredeyse hersey zararlı organik bulmak da zor 😂
Meza27_ -minikkelebegim- Aynen yediğimiz sebzeleri bile ilaçla yetiştiriyor lar her şeyi organik almaya para yetmez 😄
-minikkelebegim- minik_koala_ve_annesi evet bundan dolayı korkuyorum bende ama bazen yiyoruz nefsimize hakim olabilsek ya bi ahh🙄🙄
semirra -minikkelebegim- Bazen canım isterse rada çikolata ve cips yiyorum arada olur bence 😂🙈herseyin fazlaei zarar ufak tefek yemekte birsey olmaz sanmam
-minikkelebegim- semirra aynen nadiren olunca ALLAHIN izniyle sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama sık sık yemenin elbet zararı vardır gibi 🤔
Kumsallina95 -minikkelebegim- herşeyi yedim İnanki 4 ay öncede doğum yaptım bı sıkıntı yaşamadım ben 🤣
JaDe80 -minikkelebegim- Hamburger bir iki kez yedim ama tavuk olarak tükettim onun dışında çikolata hariç diğer şeyleri normalde yemem zaten
gozdeyagci -minikkelebegim- hiç sormayın mesela kimon aronalı içecek,i yazıyor. Bakıyorum içinde limon yok. Bulyon diyor, içinde tuz dolu, kimyadal dolu, çin tuzu dolu… nasıl yiyeyim ki? Yazık günah parama da yiyorum fasülyemi bitti gitti :)
-minikkelebegim- gozdeyagci aynen katkısız dediklerinin içeriğine bakınca şok oluyorsun alakası bile olmuyor 😊