nurnur13 seymabayrak44 öyle değil multivitamin isteyin doktorunuzdan decavit gibi, ben onunla toparladım inanın kalkıp yemeğimi yapamıyordum ayakta duramadığım için
Ebbruc seymabayrak44 o zaman tansiyon sorununuz yok 11/7 ise , kan değerlerinize bi baktırın sorun olabilir. Umarım kötü bi durum yaşamazsınız, evde birileri varken duş almaya dikkat edin ve serin suyla duş alın bi süre
Meleq seymabayrak44 ben de öyleyim canım gebelik öncesinde de oluyodu tansiyonum çok düşüyo duşta..girmeden önce soğuk su içiyorum biraz rahatlatıyo ama yine zorlanıyorum
Eslem_1 seymabayrak44 canım bence toparlayana kadar oturarak banyo yap hareket etmekte zorlanıyorsan eşinden de bir müddet yardım al şeker tansiyon durumuna da düzenli bir bak derim ama bu durum sadece banyoda mı oluyor? Tuzlu ayran vs içerekte girdin mi hiç? Bana sadece bir kez olmuştu mesela ama duşa girmeden biraz şekerim düşmüştü oturarak duş almıştım ve eşimde kapıda bekliyordu
seymabayrak44 Eslem_1 sadece banyoda oluyor dikkatimi çeken canımı sıkan nokta da bu ayranı hiç denemedim ama tuzlu bi şeyler yiyip girdim gene aynı aç ta giriyorım tok da aynı
Deletedmom70006 seymabayrak44 çok zor hele yaz mevsiminde 🙄 kısa tutmaya çalışın süreyi ve evde birileri olsun mutlaka tekken girmeyin bence.