Ay kizlar benim 4 cm açıklığım vardı zaten ağrılarım gelip gidiyordu. Nişanim da gelmişti zaten. Ama yalancı sancılarım çoktu. Kasılmalarım vardı düzenli değildi. Doktor 41. Haftaya kadar beklicez dedi. 16 Haziran’da gün içinde her zamanki gibi aktiftim. 2 yaşında çocuğum var ve kalabalık aileyiz maglum. Saat akşam 7 de ev temizledim dip köşe ama tek başıma. Her yeri indirdim kaldırdım😅 saat 23.30 da sancı geldi ama yalancı sancı diye aldırış etmedim önce. Saate baktım 10 dk da bir geliyo. 20 dk bile geçmedi 5 dk ya düştü. Hemen eşime mesaj attım disaridaydi. O gelene kadar sancı geliyo ama kalktım hurma yedim yürüdüm. Büyük tuvaletim geliyo habire. Gidiyorum sürekli. Saat 12 falan sancım 3 dk da bir gelmeye başladı artık zor nefes aliyorum ama evde deli gibi kimliğimi aradım 😅 Yok arkadaş kimliğim yok kimliksiz giremicem biliyorum 😅 yatağın altından eski kimliğimi aldım kaybettim sanıp evden çıkan kimliğimi 😅 Her neyse düştük yola ama yolda büyük tuvalet hissi geliyo hala ağrı 2 dj da bir geliyo. Geldik arabadan zor indim hastaneye yuruyemiyorum. İçeri girdim zar zor acile ıkınma geldi ultrasonla bakacam yat diyi bebek geliyo kafasini hissediyorum diyorum sakın ıkınma diyo ama kendi geliyo ikinmaya engel olmak ne mümkün. Beni çarşafla sedyeden diğer sedyeye aldılar. Açılma tam dedi ıkınma sakın gelmiş kafası diyo. İkinma geliyor ben napayım. Hemsire eliyle alttan bebeyi tutuyo bana bağırıyor ıkınma diye. Sedyeyle o kadar kişi içinden anadan doğma resmen alt tarafım açık üstümde feraceyle doğum haneye koşarak gittik sedyeyle 😅😅 beni çarşafla masaya aldılar direk doktor geldi koştu hemen doğurdum 😅😅 5 dK anca sürdü doğum 😅 dikiş uzun sürdü biraz bu arada şunu söylemek istiyorum. Doktor uyuşturuyor. Ama yinede az da olsa hissediyorsun iğneyi. Çok korkulacak kasacak bişey yok ama. Yani kizlar 5 dj daha geç kalsaydım eğer evde dogururdum yada yolda,😅😅 ben baya şoka girdim hatta doktor da farketti. Kizdilsrda niye son dk geldin diye ama benim sancım birden geldi. 😅😅 Şuan hastanedeyiz taburcu olmayı bekliyoruz. Bebişim iyi çok şükür. Aklım oğlumda eve gitmek istiyorum bir an önce. Benim kasıklarımda doğumdan sonra çok fena ağrı oldu doğum sancısı gibi özellikle bebeğimi emzirirken oluyor doktor normal diyo ama ne kadar sürecek bilmiyorum dua edin kizlar 💙 Rabbim tüm hamisleri kolay bir şekilde kurtarsın inşallah💜