Ayyyyysaaarp Merhaba kızlarrrr 37 haftada durumlariniz ne acaba bebisin kilosu , sizin sagliginiz zorluklarinizz
Arzu_yldrm Ayyyyysaaarp Şuanda 38+1 im ilki sezaryen olmuştu onu 37+3 te doğurmuştum bunu da haftaya salı günü planladık doktorumla bu biraz daha durduğu için biraz kasılmalar ağrılar sancılar zorlanıyorum bakalım 37.haftada 2850 ydi erkek bebek bekliyoruz inşallah
Esmaaae Ayyyyysaaarp valla zorlaştı nstde sancı çıkmıyor ama ben ara ara ufak ufak sancılar hissediyorum bazen kalçama ve belime sancılar giriyor inşallaj sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza 37 hafta oluyoruz bugün
ayseguuuLLL_ Ayyyyysaaarp Merhaba 37+2 yiz kramp giriyo arada gece uykusu 0 ilk kez bu sabah kasıktan bele sonrada tam tersi belimden kasığa agrı girdi neyse ki 2 kez oldu yarım saat ara ile başka olmadı hepümiz hayırla sağlıkla kucağımıza alalım 🙏💙🤰
Tugba-Bebek0 Ayyyyysaaarp Bende tam 37.haftadayım geçen hafta 3 kiloydu. Bu haftalarda bi rahatlama geldi sanki bana, hiç yalancı sancı da yaşamıyorum gelmek istemiyor galiba oğluşum 🫣
Hilal2561 37+5 oldum bugün itibariyle çok zor geçiyor günlerim.Gece uykularım hiç yok ayaklarım kalçamdan uyuşuyor 😩Dala neler neler.Geçen hafta gittiğimizde 3 kilo idi
Ayyyyysaaarp Hilal2561 yaa cok iyi anliyorum siziiii bnmde kalcam fln tutuluo arada alttan minik sancilarimda oluyor.. dogum normalmi olcak sizin
Hilal2561 Ayyyyysaaarp yok canım bu benim 2. gebeliğim sezaryen olacağım. Pazartesi günü doktor gün verecek bakalım Allah herkesin yardımcısı olsun.
Gizemsgumgum Haftadayız 2700 gr 47 cm imiş bebişcan , uykusuz geceler başladı, akşamları sancım oluyor ama bugün ilk kez nst ‘ye girdim sancı çıkmadı :)
Ayyyyysaaarp Hilal2561 yaa bnm bebisinde kafasi buyukmus iriymis kendileri mecbur sezeryan dedi 24 une. Acaba size ne zamana verilecek gun
Ayyyyysaaarp Oesra yaaa sen yine insancil kilo almissin bn 19 kg aldim:))) donememe kalkamama yatamama ayy cok fena:))
Hilal2561 Ayyyyysaaarp canım pazartesi günü 38+1 oluyorum o hafta içerisinde olur diye düşünüyorum ayın 25 i filan
Oesra Ayyyyysaaarp yani benim kilo alma potansiyelim oldukça yüksek aslında ama gerçekten iştahım yok gün içinde de yalnız oturduğum için açlıktan ölene kadar yemek aklıma düşmüyor. Verilir bence takılma
Ayyyyysaaarp Arzu_yldrm saglikla kucağıniza alin insallah:) bnmkide erkek cuma gelicem saglikla gelsinler ins:)
Ayyyyysaaarp Oesra valla inan hiç takilmiyom:) bnde gun içinde tekim ve hiccc umrum değil her türlü yerim:) önemli olan bebisin saglikli olması kilo pek dert degil gerçekten :)
Oesra Ayyyyysaaarp Herkesin bünyesi farklı 37. Haftada 4 kilo aldım diyen de var hala almadım diyen de 😅
Ayyyyysaaarp Esmaaae yaa bnmde ole arada vuruyor yalanci sanci oluyormus sanirim sordum bn normal dedi doktorum. Zorlasti hersey son zamanlarda. Penguene donduk:)