YasTIK2 Benim 36. Haftam bitti bugün ilk nst ye girdim herşey yolunda dediler sizde gittiğinizde girersiniz endişe edilecek bir durum yok 🥰
ayhankubra01 Berenibeklerken ama yapmasa sancılarını nasıl görecekler ki gizli sancılar açılma oluyor
Gizemsgumgum Berenibeklerken bugün ilk kez girdim 34+5 yim takvime göre amabebeğim 1 hafta önde çıkıyor
Yonca-erol @Berenibeklerken canım endiselenme gerek görmemiştir doktorumun özel kliniği var perinatolog . 37+5 te nstye girdim o da hiç girmedim deme diye yoksa gerek yok dedi 😁
Deletedmom2265 Berenibeklerken Ben 33’den sonra her hafta girmeye başladım hatta 34’de kasılmam çıktı 2 gün hastanede yattım ciğer geliştirici vurdular vs artık her hafta kontrol ve nst şuan 35+2 yim 🤷🏻♀️
Budiss_Moms Berenibeklerken 32 haftada başladık nst ye. Kontrollerim de haftalık o zamandan beri. Bi siz hatırlatın isterseniz herkes 32 33 haftalarda başlıyor bildiğim kadarıyla
polens bi sorun yoksa ultrsondada doktr bi sıkıntı görmüyorsa istemiyr.bnde ilk 36. haftamda girdim nst ye