bukurosnana Drymama Merhabalar 17+1 den selamlar oğlusumla 😍 Benim gibi bu haftaya gelmiş ve hala hastane ve doktora karar veremeyen varmi acaba 🤣
Duruyzc Drymama 17+3 kalça kemiğim kramplı geciyor anlamadıgım sekilde ara ara karnım ssncılı ve aşırı yemek borusu yanması🤢
Saraselo63 Drymama 17+ 3 teyiz bi an önce 30’ları görmek istiyorum oğluşum oluyor bu gebeliğim kozlarıma göre daha iyi geçiyor diyebilirim 😊
Kbrsuzen Selaaam. Ben 17+4 suan. Gayet iyiyim. Bir kaç haftadir yemek yemeye başladım. Bulantılar azaldı. Cinsiyetimiz belli oldu bugün. 🫠 çok şükür Allah’a. Sen nasılsın nasıl gidiyor 🫠
mercimekannesi27 Kbrsuzen sağlıkla kucağınıza alın inşallah cinsiyet nedir acaba 😍bize doktorumuz 12 hagta da erkek dedi bugün 17+1 olduk doktor kız dedi 😍
Drymama Kbrsuzen Valla daha iyiyim cok bulantim vardi sabahlari su iciyodum kusuyodum yine oburluğa geri döndüm 😂😂
Kbrsuzen mercimekannesi27 bana 12. Haftada %90 kız dedi suanda da kız dedi. Doktorumuz bu konuda baya iyi ne söylese çıkıyor 😍🫠
Drymama mercimekannesi27 Bize 15.haftada kız dedi bakalım degismez insallah cunkü insan alısıyo fikre doktor cok emin olmadan söylememelj bence yaa 🙄
Cns322 mercimekannesi27 ay bizim de aynı oldu. 13te erkek 16da kız dedi hala şoktayiz erkege gore hazırlık yapmaya başlamıştık 😄
Mucizeninannesiiii 17+6 yla ikiz kizlarimla bende varim cok sukur 2 haftadir bulanti kusmalar bitti diyebilirim sadece bas agrim oluyo 3 4 gun suruyo onun disinda iyiyim istahimda iyi artik..simdiden kocaman gobusum var..🤣
Drymama Mucizeninannesiiii Heh evet bu hafta baş agrisi var doğru hem de bazen sabahtan basliyo tüm gün oluyo bende 😖
mercimekannesi27 Elibo büyük ihtimalle erkek demişti canım bizde erkek bekliyorduk ismini bile kurduk🙈bugün doktor kız deyince bir şoka girdik kesin kız diyebilirim ama diğer ay yine bakarız dedi
Drymama bukurosnana Yani degistirebilirsin bence yorumlarına falan bakmaya caliş bir tavsiye falan yokmu etrafta ??
Duruyzc bukurosnana bence bir an önce karar vermelisinn bir doktor ile ilerlemek cok daha iyi seni ve bebebgi tanıyor oluyor
bukurosnana Drymama Bu deneyipte ısınamadigim 4. Hastane 7. Doktor artık utanuyorum 🤣 Ama karar vericem artık içinden birine mecburen 🤣 Yoksa bu kararsızlıkla kocam doğurtacak
Drymama bukurosnana Hahaha cok fazla gezmişin sen de olsun ☺️en cok ilgilenene git iste en ayrintili aciklama yapan hangisiyse o iyidir dogru karari vereceksin insallah 🙏💜