Ark BusePolat ayyyy bitmiş heycan ne durumda ben o kadar kaldığında uyuyamam her halde kaç haftayı tamamladınız şuan
BusePolat Ark Valla heyecan tavan gelsede sevsek diyoruz şuan 39+3 oldum işte doktor bu hafta da gelmezse haftaya acile gel dedi suyuna falan bakacaklar eğer azalma varsa welcome to suni sancı 😏
Ark Bebisiannesi sağlıkla gelsin uygulama değilde doktorun dediği genelde tutuyor hazırlıklar bitti mi peki
Bebisiannesi Ark Evet bitti çok şükür 🙏 ufak tefek benim ihtiyacım kaldı ama onlarda çok önemli değil 😊
Turkaninalli Ark Uygulamaya göre son 13 günümüz kaldı inanılmaz merak ediyorum 🤰 Yürümekte zorluk çekiyorum. Tatlı uyku haram oldu. Aldığım kiloları nasıl verecem diye kara kara düşünüyorum.
Ark Turkaninalli az kalmış dayan canım bende uykusuz gecelere başladım daha şimdiden o haftalar zombi gibi gezerim artık sizde şimdi heycansa var tabi hepsi birarada kaç kilo aldın canım
Ark Asafmavi éşyalara başla canım ay sonundan sonra çok bisey kalmıyor ağırlaşmadan yap bence halletmissin herseyi
Ark Hatice_gzr2505 bende böyle olurum sanırım çünkü şimdiden sandıklarını yaşıyorum 🤦♀️ sıcaklarda beni mahvediyor iyi ki almışım herseyi sadece düzenleme yapicam yoksa mağaza dolaşamayacakmisim Allah kolaylıkla üstesinden gelmeyi nasip etsin
Turkaninalli Ark 22 kilo aldım ama kesinlikle görüntüde bişey yok. Kollar yine cılız. Yüzüm asla şişmedi. Ayaklarım şişmedi. 22 kilo aldım diyorum nereye aldın diyorlar. Sadece baldırlarım sertleşerek kilo aldı ve popom sıkı et parçası olmuşlar 😂
Ark Turkaninalli verirsin doğumdan sonra ödem vardır bende 13 kilo aldım aybi şeyleri duyuyorum ama basenim bacaklarım öyle demiyor
nuhunannesi42 Ark son 4 ama.dahs bı belirti yok ve çok zor geçiyor oturup kalksmiyorum bı doğsun diye sürekli dua ediyorum ama gelmeye niyeti yok😛
mmiross Son 2gün heyecandan uyku uyuyamaz oldum her yerim felaket ağrıyor ama ben dinlenemiyorum, muhtemelen doğum sonrasında hiç dinlenemeyeceğim. Keske rahat telaşsız bi insan olsaydım😏