MeyraEylulBallisi Öncelikle Hayırlı günler annelerim 😊 İlk gebeliğinde oksapar iğne kullanan anneler ikinci gebeliğinde de kullanmak zorundalar mı? Bide iğneye ne zaman başladınız. Kanda çıktıktan hemen sonra başlatıldınız mı yoksa kalp atışını bekledi mi doktorunuz?
Arvenveannesi MeyraEylulBallisi canım merhaba. Ben de korkudan öğrenir öğrenmez doktora koşmuştum iğne başlatsın bana diye.. vermemişti. Keseyi görelim o zaman başlıcaz demişti öyle yaptı. Henüz kalp atışımızı duymadık.
1Ada1 MeyraEylulBallisi bende pıhtılaşma olduğu için gebeliği öğrenir öğrenmez önce hap başlattık sonra doktora gidince iğne verdi direk.
Annesininportakali53 MeyraEylulBallisi Kanda çıktıktan sonra keseyi gördük hemen direk başlatti doktorum ilk gebeligim ikincide de kullanılıyor diye biliyorum
MeyraEylulBallisi Efemom2 öyle duydum bende ama belki bir umut kullanmayan vardır diye sormak istedim 😔
Efemom2 MeyraEylulBallisi genelde pıhtılaşmadan dolayı kullanıldıgı için sanmıyorum ama doktora danışmak lazım
MeyraEylulBallisi Arvenveannesi evet bekledikçe o korku oluyo maalesef. Bende o yüzden sormak istedim ne zaman başladınız diye. Salı günü gidecem bendr doktora başlar mı acaba iğneye bilemiyorum.
2505 MeyraEylulBallisi pıhtılaşma genetik birşey olduğu için iyileşme ve iğne kullanmama durumu olamaz 3 gebelik geçirdim 1 oğlum var diğerlerini kaybettm malesef şimdi tekrar hamileyim kan sonucunda öğrenir öğrenmez iğneye başlıyoruz hep😊
MeyraEylulBallisi 2505 Coraspinde kullanıyo musunuz? Bide iğne için kalp atışını bekletmiyo mu dimi? Hemen başlatıyo
Annesininportakali53 MeyraEylulBallisi aynen kuzum direk başladım kalp atışını duyunca raporlu hale getirdi indirimli aldım
2505 MeyraEylulBallisi coraspirn benim için ömür boyu normalde 100 lük kullanıyordum hep bu defa 150lik ecopirine geçtik evet iğneye hemen betada öğrenir öğrenmez başlıyoruz
mimar_anne Coraspin kullanıyordum zaten korunmadığım ay adete 6 gün kala da kanda öğrendim hemen iğneye başladım ben
MeyraEylulBallisi mimar_anne anladımm teşekkür ederim 😊 bende coraspine başlıym o zaman doktora gidene kadar en azından
Dlr48 Bende bildiğim kadRı ile pıhtılasma yok oyle bır testte yaptırmadım ama benım tup bebek tedavısı ıle hamıle kaldım transferden beri kullanıyorum suan 36. Haftama gırmek üzereyım 400 mg hergun bır tane
Asli_3550 Dlr48 merhaba başka hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ve bir sürü ilaca devam ediyorum. Doğuma kadar devam mı edeceğimi merak ediyorum.