[silindi] Momy_eyyuptalha Peki sabah mı yaptınız sabahı mı bekleyeyim akşam yapayımmı kararsız kaldım
Nisandua1 [silindi] Fark etmiyor bence ben akşam üstü yaptım net çıkmıştı adetime 2 gün vardı beta 336 ydı 🥰🌹
Limonlucheescake [silindi] ben kullandım adetime daha 3 gün var 2 gün Önce yaptığımda negatif çıktı ama erken gebeliklerle çift çizgiyi görmüştüm dün yaptığımda çok silik çizgi çıktı
[silindi] Limonlucheescake 5 gün kala çıkmayabiliyor yani çok kararsızım yapmakla yapmamak arasında 🥹 Reglim hep düzenli olmadığı için.. 28 güne göre hesaplarsam 4 gün var ama bazen gecikebiliyor işte
Limonlucheescake [silindi] etken gebelik testi yapabilirsin yada adet geçmesini de bekleyebilirsin inşallah gönlüne göre olur sonucun 🌸🌸
2prensesannesiiii [silindi] teşekkür ederim sağlıklıdır inşallah çok sevinemiyorum darısı sana olsun🥰
Eylul2019 [silindi] kaset test adete 5 gun kala gostermez.adet gunu yada gectikten sonra yapmalisiniz.ama erken gebelik suan varsa hemen gosterir
[silindi] Eylul2019 Bazıları kaset testlerinde aynı hassaslıkta olduğunu 5-6 günkala öğrendiklerini söylemiş o yüzden heycanlandım elimde kaset test var da
Bebegim0101 [silindi] cnm eğer varsa 5 gün öncedende cıkıyor.Oglumda adetime 4 fün kala ögrenmiştim bu testlerde kimyasal olan gebeliğimded3 5 gun kala öğrenmiştm