busraguness61 Merhaba taze annişler, 27. Hafta da bebek kilolarınız nedir? doktorum bana iri ve kilolu bir bebek olacağını söyledi 1200 gram 🥹🥹
HilalEyce busraguness61 🤭🤭 26. Haftada 1200 gram tosuncuk dedi doktor. Yemelerine dikkat et biraz diyet yap dedi tatlıdan uzak dur dedi.
Nurcantas65 Bende de İnşaaAllah güzel kilo almıştır 29 haftaya gireceğim en son 24 haftada gitmiştim 700 grdi randevu bulamıyorum 😥
busraguness61 Nurcantas65 1000 kiloyu geçmir sanırım inşallah en kısa sürede randevu alabilirsiniz rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsn 🥰
busraguness61 HilalEyce banada aynısı söyledi zaten be pek kilo alamadım 6 7 kilo aldım bebeğime yaradı sanırım 😁 rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🥹
VeraAnnesi Nagihann71 Son haftaya kadar 4 kiloyu geçebilir normal doğum zor olur sizin için benim 38 de 3200 dü
busraguness61 qzm2022 ballı süt sabah kahvaltılarında ve akşam yatarken 😇 muz kivi ceviz meyve yemeği çok seviyordum zaten tam isabet oldu 😊
busraguness61 VeraAnnesi muhtemelen suan diyetle devam ediyorum oyüzden bu postu sormak için açtım 🙂 inşallah doğuma kadar istediğimiz kilo da kalır sezeryan olmak hiç istemiyorum kendimi normal doğuma hazırladım allahın izniyle bekliyoruz bakalım 🥹