Bukiiiiiiii Kizlar bugun itibari ile demir ilaci kullanicam ama kabiz yapmasından korkuyorum ya zaten makatta çatlak var ne zamandir kabiz degilim boyle cok guzeldi simdi baslicam kullanaan varmi kabiz olmamam icin ne yapmam lazim ya gyn ferro demir ilaci kullanan varmi
Berfin-bektass Bukiiiiiiii Ben kullanıyorum günde iki tane kaç haftadır kullanıyorum kabızlık yapmadı ama tabi siyah dışkı oluyor kusura bakmayın söylemek zorunda kaldım ☺️
Babymomhappy Bukiiiiiiii ben demir ilacına başladığım an kuru kayısı yemeye de başladım sabah uyanır uyanmaz aç karına 3 tane yiyip üstüne 1 bardak su içiyorum sende dene istersen fikir olur
ikkrk91 Bukiiiiiiii ben 2 aydir sabah akşam kullaniyorum. Kan depom dusuk olunca 2 ye cikardi doktorum ona ragmen kabizlik yasamadim. Tek basina ilac kabizlik yapmaz ama yediklerinize dikkat etmeniz gerekir .
kivicik O ilacı kullanmadım canım ama ferrum kullandım hap şeklinde sonradan mahvetti beni kabız oldum . Sonradan doktorum ilacı değiştirdi hep suda eriyip içilen demir ilaçlarını kullandım, bi sıkıntı yaşamadım onlarda.
Nihalilci Bukiiiiiiii ben kullanıyorum mahvediyor yani bir kere 9 gün yapamadım ve lavman yapmak zorunda kaldım geçirdiğim en zor günlerden biriydi. Doktor 2 günde 1e indirdi ama nafile. Her sabah 2 kayısı atıp su içiyorum o bir tık iyileştiriyor bir tık ama üzgünüm…
Babymomhappy Berfin-bektass ay evet bende ilk gördüğümde çok korkmuştum sonra araştırınca demir ilacının yaptığını öğrendim içim rahatladı 🙈😂😂
Bukiiiiiiii Berfin-bektass ay iyi sukur bari ona raziyim ya kabiz olmiyim yeter bana makatta catlak var zaten kaniyo acio ya yok estağfurullah cok teşekkür ederim ❤️🙏
Bukiiiiiiii Babymomhappy Bende deneyim ya o zaman faydasini gorurum insallah cok teşekkür ederim canim
Bukiiiiiiii ikkrk91 Cok su icmeye caliscam insallah birde kabizlik yapmasin foye bir cok seyi yemiom zatem en korktugum sey acisi basla oluo ya
0741 Ben hamile kalmadan kan ilacı tedavisi gördüm kanım düşük olduğu için oreferon kullanıyodum bırakmadım devam ediyorum ve hiç kabızlık yaşamadım çok şükür ama kayısı incir sade soda bunlar önlüyo birazda olsa kabızlığı
Bukiiiiiiii SusamTanecigi Yok canim maknezyum degil Ocean 500 mg balik yagi Regenesis vitain Triod hapi bulanti hapi Bunlari kullaniyorum suan Birde demir ialci eklendi ustinee
Cnslrsln Bukiiiiiiii yok korkma eğer ilacın yanı sıra sürekli katı beslenmezsen ve yeterli sıvıyı tüketirsen hiçbir şey olmaz
Feyzaerturk Bukiiiiiiii Bol bol su iç ve lifli gıdalar tüket meyve ye katı şeylerden biraz uzak dur bendede aynı sorun var makat çatlağı tam geçti derken kan hapı kullandım biraz kabızlık yaptı ama bol su ve sıvıyla bide zamanla kabızlık düzeldi
Bukiiiiiiii Feyzaerturk Em korktugum cunki kabizligim cok sukur yok 5 aydir simdi bu ilaci kullanirsam baslar diye ödüm kopuo aammecbur baslicam basladjm hatta ve bol su tuketucem meyve 🙏
ayhankubra01 Bukiiiiiiii canım bende kullanıyorum çok şükür kabızlık olmadı aksine başka hap kullanıyordum kabızlıktan maf olmuştum doktora söyledim değişti şimdi gyne Ferro kullanıyorum rahatım çok şükür
Novaa Bukiiiiiiii Ben osende demir c kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Sabahları tiroid ilacı içtiğim için demiri gece yatarken içiyordum.
Bukiiiiiiii Novaa Demir ilaci ictim simdi ben az once kahvaltidan 2 saat sonra si.di bir seyler yiyebilirmiy8m acaba ya 32 saat gecmesiji mi veklicem yoksa
SusamTanecigi Bukiiiiiiii ben magnezyum da kullanmıştım kramp için oda engelliyor kabızlığı o yüzden sordum o zaman kafein tüketimini azaltın bol sıvı tüketin taze kayısı da var ondan yiyin incir falan iyi gelir