Ozlemmm12 Cnm moral olsun diye yazıyorum.bende 3 bucuk sene boyunca hiç aksatmadan her ay ovulasyon yaptim takıntı haline gelmişti artık.hep görüyordum yumurtlama yi.esimde ileri hızlı sperm sorunu vardi.asilama oldu malesef tutmadı.sonra tüp bebek yaptim oda tutmadı.tabiki takibi hic bırakmadım ovulasyon günlerini takip ettim.en son işte eşin kabak çekirdeği yesin sende eşinde hergun yumurtlama gördüğün günden itibaren çatlamaya kadar hatta bir hafta avokado yiyeceksin dediler ve o ay öyle yaptık ikimizde yedik avokado hergun.ve kabak çekirdeği.sonra 3 gün yumurtlama olmuştu.degerlendirdik.catlama gününüde değerlendirdik.hatta sperm sorunu var diye sabah erken saatleri değerlendirdik.ve ben 4 yüz üstü yattim hep o ay ilişki sonrası.. ama ilişkide de köpek pozisyonunu dene dediler öyle yaptık.ve 40 yaşındayım.allahima çok şükürler olsun ki o ay tüp bebek icin gidecektik hatta randevu aldim.. ama çok şükür ki allaha tuttu sonunda ve şuan 35+4 teyim insllah sağ-salim kucagima alırım.darisi her isteyene insllah umudunuzu asla kaybetmeyin